Aanrader: Abbot Kinney’s Kokosstart

IMG_9198_edited
Zoals jullie weten, ben ik helemaal voor producten zonder toegevoegde suikers, smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Van pure producten als Abbot Kinney’s Kokosstart word ik dan ook super enthousiast. Deze zuivelvrije kokosyoghurt bevat namelijk alleen maar natuurlijke ingrediënten. Yes please!

Lekker fris, niet zuur en tegelijkertijd zoet en mild van smaak. Precies goed, als je het mij vraagt. Abbot Kinney’s is niet zomaar yoghurt met een kokossmaakje, maar bestaat echt voor 98% uit pure gefermenteerde kokosmelk. Heerlijk! De ‘Kokosstart’ yoghurt geeft snel een verzadigd gevoel en verkrijgbaar in drie varianten; naturel, mango en pruim. Handig vind ik vooral de portie verpakkingen à 125 ml. Perfect om mee te nemen of om te serveren bij een ontbijtwafel.

Kokosstart is verkrijgbaar bij Ekoplaza, Boon, Marqt, Juice Brothers, STACH, Yoghurt Barn en diverse natuurwinkels. Prijs: €2,29 voor 125 ml.

Abbot Kinney's Kokosyoghurt

 

  • Lindsey

    Lijkt me heerlijk!

  • Brenda

    Ik ben een echte kokosfreak. Dit ga ik dus zeker een keertje proberen. Gelukkig is er hier net een nieuwe Ekoplaza geopend.

  • Elke van Moorsel

    Ik heb deze toevallig gisteren geproefd bij Ekoplaza. Zoo lekker!! Het smaakt helemaal niet als yoghurt.. meer als kwark alleen dan niet zuur.

  • STAY UP TO DATE