Aanrader: Alpro Pur’enjoy Yoghurt drink

alpro purenjoy yoghurt drink natuurlijk soja
Yay! Alpro heeft kortgeleden een nieuwe variatie op de plantaardige yoghurt drink gelanceerd: Pur’Enjoy. Als Alpro fan kon ik natuurlijk niet wachten om de nieuwe variatie te proeven. Gelukkig stond kort na de lancering, de postbode al voor de deur en jawel hoor, hij bracht de nieuwe Alpro yoghurt drink, Pur’Enjoy, met zich mee.

De yoghurt drink Pur’Enjoy is verkrijgbaar in twee verschillende smaken: framboos- granaatappel en mango- stervrucht. Zoals alle producten van Alpro is ook deze yoghurt drink gemaakt op basis van soja, 100% plantaardig en lactosevrij. Goed om te weten is dat deze variant 30% minder suikers bevat, dan vergelijkbare yoghurtdrinks met fruitsmaak. Wanneer je yoghurtdrinks koopt, is Alpro dus een verantwoorde keus.

alpro purenjoy framboos granaatappel drinkyoghurt plantaardig soja natuurlijk alpro purenjoy mango stervrucht drinkyoghurt plantaardig soja natuurlijk

Deze fruit yoghurtdrinks vallen onder de noemer puur genieten. De naam Pur’Enjoy is dus niet zomaar uit de lucht komen vallen. De combinatie framboos- granaatappel smaakt lekker zoet. Als je het mij vraagt is dit de perfecte yoghurt drink voor alle zoetekauwen onder ons. De mango- stervrucht variant doet me denken aan een tropisch oord: Romig, fris en zoet. Beide perfect voor bij het ontbijt of als tussendoortje.

Tip: Verwerk de fruit yoghurt drink van Alpro ook eens in een smoothie voor een zacht romige twist.

 • Britte

  Ik heb deze nog niet geproefd ben erg benieuwd nu.

 • Manouk Sjouw

  Ik ben een echte zoetekauw dus misschien moet ik deze framboos maar eens gaan proeven. X

 • Sandra Neeken

  Klinkt goed! Ik ben nog op zoek naar een vervanger voor mijn optimel gewoonte. Denk dat deze goed is! Ga de drink snel proberen 😊

 • Lenneke Grooijen

  Klinkt goed!

 • Elise van Dam

  Ik heb de roze geproefd. Super lekker zeg!!

 • Janine Veltman

  Ik vind deze drinkyoghurt ook heel lekker!

 • STAY UP TO DATE