Aanrader: Banaanletter

banaan letter sinterklaas chocoladeletter vervanger
Pepernoten hier, een chocoladeletter daar. Voor je het weet heb je een kilo pepernoten en vier chocoladeletters achter de kiezen, en ben je de balansspoor volledig bijster. Ik weet het. Het is moeilijk om jezelf in te houden, vooral als je nagaat dat die Sinterklaas lekkernijen al vanaf eind augustus in het schap liggen en dat je nu eindelijk ‘mag’ aanvallen. Toch, kun je het jezelf een stuk makkelijker te maken, door niet iedere keer voor de letter te kiezen.

Doe eens gek en tover¬†iets simpels als een stuk fruit om in een feestelijke snack. Neem bijvoorbeeld deze smakelijke banaanletter. Een prima vervanger voor de chocoladeletter, en net zo’n feestje om te eten. Je pelt een banaan of twee, snijdt deze in stukken, legt de stukken in de vorm van jouw favoriete letter en versiert de letter met bijvoorbeeld chocolade saus (van rauwe cacao) en cacao nibs. Maak er een feestje van! Wedden dat jouw vriend, vriendin, zus of moeder ineens ook een hapje wil proeven.

Banaanletter sinterklaas

 • Imke

  Wat een goed idee is dit!

 • Manouk Sjouw

  Lekkerrr!!

 • Lotte

  OMG! Heerlijk!

 • Janine Veltman

  Oh dit lijkt me lekker zeg! Ik ben een banaan fan dus dit ga ik zeker proberen als extra hapje vanavond en morgen. Hmmmm!

 • STAY UP TO DATE