Aanrader: Fitshe After Workout Shakes

img_0770
Na een stevige training vraagt mijn lichaam om nieuwe energie en heeft het simpelweg ook energie nodig om te kunnen herstellen. Voornamelijk wanneer ik op doordeweekse drukke dagen train, houd ik het het liefst lekker makkelijk. Hop, een schepje eiwitpoeder in een beker, wat water of melk erbij en shaken maar!

Herkenbaar? Dan zijn de shakes van Fitshe een aanrader. De meeste herstel- en energiedrankjes bevatten kunstmatige geur- en smaakstoffen, en geen hoogwaardig eiwit. Voor de Fitshe After Workout Shakes geldt het tegenovergestelde.

Fitshe’s shakes zijn volledig op basis van biologische eiwitten, zonder onnodige toevoegingen en 100% natuurlijk. Handig vind ik bovendien dat ze niet in een mega pot of zak geleverd worden, maar in portie sachets. Gemakkelijk om mee te nemen!

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de smaak en voedingswaarden: Heerlijk zacht, vol romig, laag in calorieën (125 kcal) en voorzien van 18 gram eiwit per portie. Ook ben ik erg enthousiast over de snelle oploswijze. Een keer goed shaken en het poeder is volledig vermengt met de vloeistof. Ideaal voor personen als ik, die vrij weinig geduld hebben als het op voeding aankomt. Als je het mij vraagt is dit product zeker een aanrader! De ietwat hogere prijs is het dan ook zeker waard.

Je shopt de Fitshe After Workout Shakes voor €24,95 (8- pack).

img_1129

 • Lindy

  Deze shakes kende ik nog niet. Ga ze zeker proberen als mij stash op is.

 • Kim Schaap

  Klinkt goed 😊

 • Vera

  Best prijzig.. Maar dat zijn de meeste betere. Fijne aanrader/review weer 🙂

 • Janine Veltman

  Goede tip! Ik drink ook vaak de shakes van Ekopura. Deze zijn ook helemaal natuurlijk en lekker.

 • STAY UP TO DATE