Aanrader: Granola repen – Van Haver Tot

van haver tot granola repen review waar te koop gezond kiosk
Ze zijn niet alleen smakelijk, maar ook lekker makkelijk. Soms heb ik gewoon geen zin en tijd om een appeltje te schillen en wil ik gewoon even snel happen. Even snel genieten. Het liefst kies ik dan voor een reepje. Is het geen zelfgemaakte notenreep, dan is het wel een kant-en-klare-reep.

Natuurlijk kies ik niet voor de eerste de beste kant-en-klaar reep, want zoals we allemaal weten zitten de meeste vol met toegevoegde suikers. Gelukkig komen er steeds meer repen op de markt met voedingswaarden waar ik ontzettend blij van word. Een goed voorbeeld zijn de granola repen van Van Haver Tot. Deze repen zijn 100% natuurlijk, glutenvrij, biologisch, lactosevrij én zonder toegevoegde suikers. Helemaal goed, als je het mij vraagt!

De granola repen, gezoet met dadels, zijn verkrijgbaar in 4 smaakvarianten: Cranberry & Walnoot, Chocolade & Hazelnoot, Kokos & Pompoen en Quinoa & Amandel. Geloof me, na een reep knort jouw maag niet meer. De repen hebben een stevige bite, zijn voedzaam en geven langdurig energie. Gemiddeld bevat een reep 175 calorieën, 7 gram vet, 15 gram koolhydraten en 3 gram eiwit. Prima dus! Mijn favoriete smaak? Dat is zonder enige de twijfel de Chocolade & Hazelnoot variant. Tsja, ik ben nu eenmaal dol op de combinatie chocolade en hazelnoten -lees: Nutella lover-.

Nieuwsgierig naar de repen? Dan hoef je als student niet ver te zoeken, want ze zijn verkrijgbaar in verschillende NS Kiosk filialen zoals Utrecht Centraal en Amsterdam Amstel. Meer verkooplocaties volgen heel snel, check vanhavertot.nl voor meer informatie.

van haver tot granola reep te koop bij kiosk gezond review ervaringen granola reep van haver tot review ervaringen

 • Manon

  Klinkt goed!

 • Lisa van Gerwen

  Oh dat lijken me erg lekkere repen. Ik ken het merk nog niet. Binnenkort nog maar eens richting Utrecht gaan dan voor de Kiosk!

 • Sandra Neeken

  Ze zien er ook niet uit als normale repen. Ik ben echt heel benieuwd! Morgen even snel bij de kiosk binnenlopen. Ik heb ze nog niet zien liggen op UCentraal. xxx

 • Nicole

  Lekker zeg!

 • Lindsey Verweij

  Ik heb de chocolade hazelnoot versie geproefd.. Suuuuper lekker! Goede aanrader Anouk.

 • STAY UP TO DATE