Aanrader: Kokos Muesli van SportsNuts.nl

sportsnuts aanrader kokosmuesli banaan yoghurt recept

Vind jij het, net als ik, soms lastig om ’s ochtend vroeg uit je bed te komen en doe je er alles aan om een paar minuten langer te kunnen blijven liggen? Dan ga ik jou heel blij maken met dit recept. Dit recept is namelijk goed voor een overheerlijk ontbijtje, dat binnen een handomdraai op tafel staat. Ideaal voor de niet-zo-vroege-vogels onder ons.

SportsNuts
Om eerlijk te zijn, ben ik pas sinds een jaar bekend met de webshop SportsNuts.nl, toch ik kan mezelf inmiddels groot fan noemen. Ik geniet immers (bijna) dagelijks van de notenmixen, notenpasta en muesli mixen van de shop. Vooral van de muesli mixen ben ik fan. Deze zijn namelijk 100% natuurlijk, vrij van toevoegingen en lekker goed gevuld. Zo is de kokos muesli mix die ik in dit recept gebruikt heb, niet alleen voorzien van biologische gedroogde kokossnippers, maar ook van reform rozijnen, pompoenpitten, cashewnoten, amandelen en muesli granen. Een flinke schep kokos muesli is alles wat je nodig hebt, voor een goed voedende en vullende topping.

Wat heb je nodig? (1 grote portie)
– 250 gram plantaardige yoghurt naturel of kokos
– 1 banaan
– 50 gram kokos muesli 

Hoe maak je de banaan yoghurt met kokos muesli? (bereidingstijd: 3 minuten)
– Schep 250 gram plantaardige yoghurt in een kommetje.
– Pel de banaan, breek hem in stukken en voeg hem toe aan het kommetje met yoghurt.
– Pureer het geheel met een vork of staafmixer.
– Roer goed door.
– Garneer de banaan yoghurt met kokos muesli en geniet!

sportsnuts kokosmuesli banaan yoghurt

Neem jij ’s morgens de tijd om een uitgebreid ontbijtje te maken of blijf je liever een paar minuten langer liggen?

 • Dat ziet er heerlijk uit! Ik neem ’s morgens altijd de tijd om te ontbijten. Het is één van mijn favoriete en rustigste momenten van de dag.

 • Danielle

  Hmm yum!

 • Rinske Janssen

  Ziet er heerlijk uit Anouk! De combinatie met yoghurt en banaan lijkt me ook erg lekker.

 • Lenneke Grooijen

  Yummie! Ik krijg meteen trek.

 • Hmm dat ziet er lekker uit!

 • Willemijn

  Ziet er heel erg lekker uit! Handig een muesli verpakking waar alles in zit, ook maar eens daar bestellen denk ik.

 • Sandra Neeken

  Heerlijk zeg!!

 • Janine Veltman

  Oeh dit ziet er goed uit. Moet ik ook ns proberen. Xx

 • STAY UP TO DATE