Aanrader: Meer water drinken doe je zo

Water drinken doe je zo SPA & Bruisend
Wanneer je gezonder wil gaan leven, is het niet alleen belangrijk meer te gaan bewegen. Ook zul je meer gaan letten op het eten wat je allemaal naar binnen propt en de hoeveelheid die je drinkt. Dat laatste wordt door de meeste van ons nog wel eens vergeten. En geef toe, je kunt wel gezonder eten en meer bewegen, maar als je tegelijkertijd liters cappuccino, frisdrank en vruchtensap naar binnen werkt is dat eerste bijna zinloos. Waarom? Heel simpel: Je krijgt ongemerkt heel veel suikers en smaakversterkers binnen. Beter kun je dus kiezen voor water, gewoon uit de kraan of het zuivere mineraalwater van SPA. Nu hoor ik je al denken ‘hè bah, water wat saai..’, maar geloof het of niet, water kan ook heel lekker zijn.

Bruisend water met een smaakje
Water met een smaakje, waar geen ranja aan te pas komt. Jep, het bestaat en de flessen met dit 100% natuurlijke bruisende smaakwater staan gewoon in de schappen van de grote supermarkten. SPA & Bruisend is verkrijgbaar in de smaken (naturel,) munt, zwarte bes, citroen en grapefruit en bevat geen toegevoegde smaakstoffen. Natuurlijk wilde ik ze het liefst allemaal proberen, maar helaas ben ik allergisch voor grapefruit dus moest ik deze smaak achterwege laten. De smaken munt, zwarte bes en citroen heb ik wel geprobeerd en als je het mij vraagt maakt ‘SPA & bruisend met een smaakje’ water drinken ineens een stuk leuker en vooral lekkerder. Naar zoete drankjes hoef je dus niet meer te grijpen, als je een van deze flessen in je koelkast hebt staan.

Welke smaak past bij jou?
Voor de zoetekauw: SPA & Bruisend, zwarte bes
Voor de liefhebbers van een bruisend zuurtje: SPA & Bruisend, citroen
Voor een verfrissing: SPA & Bruisend, munt

SPA & Bruisend ligt in de supermarkt voor €1,05.

IMG_6192-001

Hoe zorg jij ervoor dat jij je lichaam voldoende gehydrateerd? Heb jij misschien nog tips om voldoende drinken gemakkelijker te maken? 

 • Janine Veltman

  Wat een slim idee dit! Ik heb ze nog niet gezien in de supermarkt.

 • Kim

  Zwarte bes klinkt erg lekker! Ik ben gek op zoet en prik.. en vind het moeilijk om water te drinken dus ik ben benieuwd 🙂

 • Brigitte van Haaren

  heerlijk! vooral de zwarte bes!

 • Maud Festels

  Ik heb deze toevallig gisteren geproefd! Super lekker ?

 • Janneke Aarts

  Ik ben een slechte drinker, soms ik drink ik maar 1 of 2 glaasjes per dag en dan ook vaak frisdrank. Dus…. Ik moet dit echt gaan proberen!! Welke vind jij het lekkerste? xx

  • Als ik geen zin heb in water, heb ik vaak wel zin in iets zoets. Daarom vind ik de zwarte bes variant het lekkerst. Deze smaakt namelijk lekker zoet 😉

   Liefs,
   Anouk

 • Leandra

  Ik vind het super moeilijk om genoeg water te drinken. Ik vergeet het vaak gewoon en kan nou ook niet zeggen dat ik het echt lekker vind. Voor een glas fanta kan ik wel gewoon op staan maar water… Deze spa soorten kunnen me misschien wel hebben. Dankjewel voor tip Anouk!

 • STAY UP TO DATE