Aanrader: Nieuwe repen Eat Natural

eat natural nieuwe repen ervaringen
Laat ik heel eerlijk zijn. Het liefst maak ik mijn (noten- en fruit)repen zelf, maar wanneer mijn voorraad op begint te raken en ik geen tijd heb om nieuwe te maken, maak je mij heel gelukkig met de repen van Eat Natural. Misschien ken je de repen en zo niet, dan kun je uit de naam al herleiden dat de repen ‘natural‘ zijn. Ze bevatten dan ook geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Een aantal maanden geleden werd ik op een pers-event blij gemaakt met de twee nieuwe smaken van Eat Natural: Coffee & Chocolate en Cashew & Blueberry. Na de eerste hapjes was het duidelijk: Dit zijn mijn twee nieuwe favorieten.

coffe & chocolat eat natural
Coffee & Chocolate 

Voor de koffie en chocolade freaks onder ons is dit ultiem genieten. Deze notenreep met pinda’s en amandelen combineert het goede van chocolade en koffie in één reep. Wat ik persoonlijk erg smakelijk vind is dat de koffiesmaak niet overheersend is. Je kunt de noten en stukjes pure chocolade ook goed proeven. Dat doet me denken aan mijn eigengemaakte reep. Aanrader!

eat natural cashew en blueberry reep nieuw
Cashew & Blueberry
Deze variant is een uitbreiding op de populairste reep met Amandel & Abrikoos. Toch staat deze nieuwe variant, Cashew & Blueberry bij mij met stip op nummer 1. De smaakcombinatie is perfect. De stevige bite van cashewnoten, gecombineerd met de zachte en frisse smaak van yoghurt en blauwe bessen is bijzonder lekker!

Sinds vorige week kan mijn geluk niet meer op, want de nieuwe smaken liggen in de schappen van de meeste supermarkten en natuurwinkels. Yay! Heb jij de smaken al geprobeerd? 

 • Simoon

  Ziet er goed uit! Ga ze zeker proberen 🙂

 • Manouk Sjouw

  Ik heb ze nog niet geprobeerd, ben wel erg benieuwd.

 • Sandra Neeken

  Oh ik wil ze ook graag proberen. Vooral de coffee smaak ben ik benieuwd naar.. Xx

 • Lindy

  Klinkt goed!

 • Janine Veltman

  Lekker zijn ze he!! ?

 • Britte

  Ik heb de chocolate coffee ook geprobeerd. Super lekkerrr! Ik ben echt een koffie fan dus echt iets voor mij die smaak.

 • STAY UP TO DATE