Aanrader: Smoothie of the week #2

IMG_3098-001
Het is weer zaterdag en dat betekent dat het tijd is voor de nieuwe smoothie van de week. De week was druk en stressvol. Ik had immers tentamenweek en zat iedere dag met mijn hoofd in de boeken. Wat extra energie was dus zeker niet te veel gevraagd. Nee, ik dronk geen Redbull maar maakte iedere dag een gezond energie bommetje.

Ondanks dat ik deze week een heleboel smoothies gemaakt heb, was de keuze voor de smoothie van de week niet heel lastig. Mijn all time favourite zat namelijk ook bij het rijtje smoothies dat ik dronk.

Yay! Een smoothie van aardbei en banaan. Lekker zoet en romig!

Wat heb je nodig?
– 1 banaan
– 300 gram aardbeien (vers of uit de diepvries)

Hoe maak je de smoothie?
– Verwijder de schil van de banaan en breek/snijd hem in tweeën
– Was de aardbeien en verwijder de kroontjes
– Mix het fruit met een staafmixer of keukenmachine
– Voeg eventueel water toe en je smoothie is klaar. Enjoy!

IMG_3102-001

 • Janneke Aarts

  Ziet er lekker uit!! Ik vind alle smoothies met banaan lekker omdat het dan zo fijn romig word. X Janneke

 • YasmineHK

  Ik ben gek op de combinatie aarbei en banaan. Lekker zoet daar hou ik van haha 🙂

 • Nikki Steenvoorden

  Oeh lekker hoor! Ik heb de combi ook al eens geprobeerd, heerlijk.

 • Lydwien

  Mooie foto!

 • Sandra Neeken

  Yummie dat ziet er goed uit! Shame on me… Ik koop de aardbei banaan smoothie altijd bij de AlbertHeijn.

 • STAY UP TO DATE