Aanrader: Stel jouw eigen muesli samen met MyMuesli

Stel jouw eigen muesli samen via My Muesli review
‘S morgens maak je mij niet altijd even vrolijk met een droge boterham. Daarom ben ik een ware voorstander van ontbijtgranen. Havermout, mugcake, granola of muesli. Kom maar door, want daar maak je mij blij mee! Natuurlijk is het extra lekker wanneer je zo’n bord met ontbijtgranen helemaal zelf kunt samenstellen.

Helaas heb ik niet altijd de tijd om mijn ontbijt helemaal naar smaak in te vullen. Ik heb simpelweg de tijd niet om iedere week granola te maken. Daarom ben ik super enthousiast over het concept van MyMuesli, waarbij je online jouw eigen muesli mix kunt samenstellen -zonder gekke toevoegingen-. Jouw eigen customized muesli, zoals de trendsetters het ook wel noemen.

Hoe werkt het?
1. Je kiest een basis-mix zoals bijvoorbeeld protein, paleo of vijf granen.
2. Je kiest een mix om de basis mee te verfijnen zoals bijvoorbeeld gepofte amaranth, quinoa vlokken of maanzaad.
3. Vervolgens kies je extra ingrediënten om de mix helemaal eigen te maken: noten, zaden, vruchten of andere extra’s zoals honingvlokken en pinda-chocs.
4. Om het nog persoonlijker te maken, kun je jouw muesli mix ook een eigen naam geven. Die van mij heeft de naam #befitandeat. Een tikkie voorspelbaar, maar ach 😉

Jouw customized muesli wordt binnen twee dagen thuis bezorgd en is jouw bus leeg? Dan hoef je alleen de naam van jouw muesli door te geven en stellen ze jouw unieke mix opnieuw samen. Hoe handig! En er is voor iedereen wat wils: glutenvrij, tarwevrij, extra proteïnen en ga zo maar even door.

Mijn favoriete mix? Dat is zonder enige twijfel de mix met havervlokken, tarwevlokken, gepofte rijst, gevriesdroogde schijfjes banaan, gevriesdroogde bosbessen. Heerlijk zoet en eens wat anders dan mijn eigen gemaakte granola!

Wil je niet meteen zo’grote bus à 575 gram ontvangen? Dan is de proefbox met zes verschillende muesli mixen ideaal om wat smaakcombinaties uit te proberen. Mijn favoriet uit deze box? Honey-nut muesli.

Stel jouw eigen muesli samen via My Muesli review 1  mymuesli mix

 • Lenneke Grooijen

  Oh dat klinkt handig! Moet ik ook eens gaan proberen.

 • Lotte

  Super slim bedacht!

 • Manouk Sjouw

  Super leuk en handig! Ga het zeker een keer proberen 🙂

 • Feline

  Wow! Dit kende ik nog niet. Super!

 • Janine Veltman

  Dat is een slim idee! Als ik nu kant en klaar muesli koop zitten er vaak rozijnen in en die vind ik helemaal niet lekker… dit is dus een ideale oplossing voor het ontwijken van rozijnen haha.

 • STAY UP TO DATE