Aanrader: YourSuperfoods Mix

aanrader yoursuperfoodsnl green protein smoothie
Herken je dat? Je hebt een drukke agenda en simpelweg gewoon geen tijd om veel poespas uit te halen in de keuken. Of je blijft liever een kwartiertje langer in je bed liggen dan in de weer te gaan met verschillende superfoods, fruit, groente en de keukenmachine. Dan heb ik goed nieuws voor je! Met behulp van dit nieuwe concept zet ook jij -de bezige bij- super easy en snel een smoothie op tafel.

yoursuperfoods green protein mix be fit and fashionable aanrader
YourSuperfoods.nl maakt het je gemakkelijk. Je hoeft namelijk niet meer in de weer met allerlei superfoods maar kunt aan de slag met een kant-en-klare mix. Je kunt de mix zelf samenstellen of een van de voorgestelde mixen kiezen. Ik liet me verrassen en koos de voorgestelde mix: ‘Green Protein’. Deze mix heeft een ontgiftende en versterkende werking op je lichaam. De mix bevat hennep eiwit poeder, erwten eiwit poeder, chorella poeder, spirulina poeder, alfa alfa poeder en moringa poeder. Klinkt goed* toch? Nu heb je alleen nog (soya) melk of water, een stuk fruit en groente nodig en jouw superfood smoothie is ready to serve.

*Denk jij nu hรจ wat? Meer informatie over de eigenschappen van de poeders vind je op YourSuperfoods.nl

Waarom Green Protein?
Zaterdag is zo’n dag dat ik het liefst de hele dag in bed blijf liggen. Jammer maar helaas, ook ik moet er altijd vroeg uit om te gaan werken. Tsja, ik ben ook maar een arme student. Ik werk als interieurverzorgster en zorg ervoor dat de mensen na het weekend weer in een frisse kantooromgeving terecht kunnen. Naast het verzorgen van de kantoren waar ik werk, vind ik ook belangrijk om mijn lichaam schoon te houden. Deze groene smoothie verwijdert niet alleen de giftige stoffen uit het lichaam maar heeft ook een versterkende werking op het immuunsysteem. En zeg nou zelf, een extra beschermingsharnas kunnen we allemaal wel gebruiken in deze koude winterperiode. Dus waar wacht je nog op? Mixen maar!

yoursuperfoods green protein mix be fit and fashionable aanrader recept
yoursuperfoods green protein mix be fit and fashionable aanrader groene smoothie
Wat heb je nodig? (2 pers)
– 30 gram Green Protein mix van YourSuperfoods.nl
– 2 bananen
– 2 sinaasappels
– handje spinazie
– scheutje (bio of soya) melk

Hoe maak je de Green Protein smoothie?
– Pel de bananen en breek ze doormidden
– Verwijder de schil van de sinaasappels en verdeel ze in partjes
– Mix het fruit en de spinazie met een staafmixer of keukenmachine
– Voeg 30 gram Green Protein mix toe en mix het geheel nogmaals
– Jouw superfood smoothie is klaar. Enjoy!

 • Anouk van Hal

  Ziet er goed uit! Super handig!

 • YasmineHK

  Oh dit is echt een uitkomst voor mij. Ik heb als student maar weinig plaats in mijn keuken en heb zoveel bakjes met superfoods dat mijn kast eigenlijk meteen al vol staat. Super handig! Ik ga zeker eens een kijkje nemen op de site van yoursuperfoods. Xx Yas

 • Janine Veltman

  Ik kende het concept van yoursuperfoods nog niet maar ik ben nieuwschierig! Het klinkt ontzettend handig!

 • Sandra Neeken

  Slim concept! Ik ga ook een mix bestellen denk ik ๐Ÿ™‚

 • Dascha

  Klinkt best wel goed! ๐Ÿ™‚

  xoxo
  Dascha

 • Lenneke Grooijen

  Ik kende your superfoods nog niet maar het klinkt wel goed hoor! Moet ik snel maar eens gaan proberen.
  -X- Lenneke

 • Anneke

  Dit klinkt goed misschien moet ik superfoods ook maar eens proberen. X

 • STAY UP TO DATE