About

Befitandfash is opgericht in 2014 voor jou, om jou op weg te helpen naar een fit leven. Een sportief leven waarin bewegen en genieten op de eerste plaats staan. En hoe geniet je nu het best? Door gewoon lekker jezelf te zijn en je fit te voelen in je eigen lichaam. Door het beste uit iedere dag te halen. Door lekker gezond te eten, alleen of gezellig met vrienden en familie. Door jezelf af en toe eens te verwennen met een fijne nieuwe work-outfit en vooral door te doen waar jij je goed bij voelt.

Wie ben ik?
Laat ik voorop stellen dat ik geen expert of guru ben. Ik ben ook maar gewoon Anouk. 24 jaar en een aantal jaren terug de knop omgezet. Ik ben veranderd van een fastfoodjunky naar een healthfreak. Jep! Ik kan wel stellen dat mijn leven de afgelopen vier jaar behoorlijk is veranderd.

Waarom ik de knop heb omgezet? 
Rond mijn twintigste kreeg ik steeds minder energie. Mijn huid werd onzuiver, ik had geen uithoudingsvermogen en was vaak ziek. Op en geven moment was ik er gewoon klaar mee. Mijn eetpatroon bestond voornamelijk uit junkfood en met mijn beweging was het ook niet goed gesteld. Ik besloot dat het tijd was voor verandering. Ik wilde me weer energiek en fit voelen. Ik gooide mijn voedingspatroon om en melde me aan bij de plaatselijke sportschool. Inmiddels zijn we vier jaar verder en kan ik het iedereen aanraden. Ik leef niet alleen gezonder, maar geniet ook meer. Het leven voelt rijker. – Meer over mijn fit story lees je hier.

Vallen en weer opstaan
Ik hoop jou te kunnen overtuigen, motiveren en op weg te helpen naar een nieuw fit leven. Dat is ook precies de reden waarom ik Befitandfash ben gestart. Omdat ik geen expert of guru ben, heb ik ook moeten leren door vallen en opstaan. Inmiddels heb ik mijn weg gevonden en wil ik jou helpen om jouw weg te vinden. Zo deel ik shop en work-out tips, lekkere recepten en persoonlijke verhalen.

Waar wacht je nog op! Kijk lekker rond en heb je een persoonlijke vraag? Aarzel dan niet en stuur me een berichtje via de contactpagina.

Wil je geen update missen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Liefs,

Anouk
fashionable hkmx look outfit

Je kunt hier geen reacties plaatsen.

  • STAY UP TO DATE