Fashion: Adidas by Stella McCartney

Ik ben een tikkeltje obsessed als het gaat om merken als Adidas, Nike en Puma. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik iedere lancering op de voet volg. Zo ben ik op dit moment onwijs enthousiast over de nieuwste lancering van Adidas: Adidas by Stella McCartney. De items uit deze collectie zijn voorzien van de laatste trends. Wat mij erg aanspreekt zijn de vrolijke kleurtjes en opvallende prints. Benieuwd? Dan heb ik leuk nieuws, want ik heb de beelden van de nieuwe collectie op een rijtje gezet.

adidas by stella mccartney beelden
adidas by stella mccartney beelden sport  adidas by stella mccartney beelden sportcollection
adidas by stella mccartney beelden sport x stella  adidas x stella mccartney beelden sport
Beeld: Adidas

 • Simoon

  Wow! Toffe collectie is dit van adidas.

 • Sandra Neeken

  Vooral die zwart witte dierenprint vind ik gaaf. Misschien toch maar eens naar de webshop gaan haha Xx

 • Lisa Gerwen

  Weet jij waar de collectie te koop is?

  • De collectie is sowieso te koop in de Nike-shop, maar ook bij grote webshops zoals Zalando 🙂

   Liefs,
   Anouk

 • Lenneke Grooijen

  Cool!

 • STAY UP TO DATE