Fashion: Esprit Sports

esprit sports
Sportcollecties worden steeds uitgebreider en ook grote kledingketens en merken komen op de proppen met sport items. Zo heeft H&M inmiddels een uitgebreid sportassortiment en komt ook het kledingmerk Esprit met een nieuwe sportcollectie. En of ze de plank mis slaan? Nee, ze slaan hartstikke raak. We zien immers niet vaak een collectie waarin voor zowel de hardloper, gym-liefhebber als yoga-fan iets te vinden is. Mijn enthousiasme is groot!

Active training
Voor de hardloper, spinner of boxer is er de Active training collectie. De items uit deze collectie zijn voorzien van opvallende kleuren en gemaakt van hoogwaardig en functioneel materiaal. Fashionable en functioneel dus!
    
Jersey tanktop met BH €34,99 – Jersey stretchtop €24,99 – Stretchtop katoen €24,99

Casual sportief
Voor de gym liefhebber is er de Casual sportive styles. In een outfit uit deze collectie kun je gerust even een boodschap doen, voordat je gaat trainen. De items uit de Casual sportive doen de grenzen tussen een everyday look en sportieve outfit vervagen.
    
Legging van katoen en stretch €29,99 – Sweatshirt van katoenmix €39,99 – T-shirt van jersey en stretch €24,99

Relaxte lifestyle
Natuurlijk is Esprit ook de yoga fans niet vergeten. Voor hen is er een collectie voorzien van zachte stoffen, subtiele en natuurlijk tinten. Perfect voor comfort en ontspanning!
    
Zachte jersey broek €39,99 – T-shirt van jersey en stretch €24,99 – T-shirt met flockprint €29,99

Ik was tot op heden nog niet bekend met de sportieve kant van het merk Esprit, maar voor alles een eerste keer. De rest van de collectie kun je bekijken in de webshop van Esprit.

Beeld: Esprit

 • Manon

  Ik wist niet dat ze ook een sportcollectie hebben. Leuk leuk!

 • Janine Veltman

  Ziet er heerlijk comfortabel uit.

 • Simoon

  Die zachte jersey broek ziet er echt heerlijk comfy uit!

 • Linda

  Leuke collectie!

 • STAY UP TO DATE