Fashion find: Granny’s Finest

fashion find granny's finest eco keuze girlsloveeco
Dankzij de webshop Girlslove-eco.nl, die zich op richt op duurzame mode, geïnspireerd op de laatste trends, mocht ik kennis maken met de breisels van Granny’s Finest. Nu zul je denken ‘maar Anouk het is toch bijna lente?’. Ik weet het, maar ik ben zo enthousiast dat ik het gevoel heb dat ik dit unieke concept wel met jullie moet delen.

Wat ik zo bijzonder vind aan Granny’s Finest is dat ze breiende ouderen en jong modetalent samenbrengen. De ‘grannies’ breien en de modetalenten ontwerpen. Het resultaat is niet alleen minder eenzame ouderen, maar ook handgemaakte accessoires van natuurlijke en duurzame garens.

Ik ervaar Granny’s Finest als een puur product dat op een ambachtelijke wijze gecreëerd wordt. Iedere keer als ik mijn Granny’s Fintest muts en handschoenen draag, voel ik me dankbaar. Dankbaar dat ik iets kan betekenen voor de ‘grannies’ en het milieu. Stiekem hoop ik dat er een nog een paar koude dagen aan komen in maart, gewoon omdat ik dan iets langer kan genieten van Granny’s Finest.

granny's finest fashion find eco mode trend befitandfash mode blog  granny's finest ervaringen review

granny's finest fashion find eco mode trend  granny's finest fashion find eco mode trend befitandfash blog

 • Karin Lenders

  Dit vind ik geweldig! Dat je als je iets koopt ook wat kunt betekenen voor de maatschappij! Ik ga zeker een kijkje nemen op girlsloveeco

 • Ninke

  Dit had ik eerder moeten weten! ik weet nu al naar welke site ik surf als het weer kouder word… Eco is helemaal mijn ding!

 • Lenneke Grooijen

  Wat een gaaf concept! Ik ga meteen een kijkje nemen op girlslove-eco.nl -X- Lenneke

 • Hilde

  Goed initiatief van Granny’s Finest! Eenzaamheid leeft echt bij ouderen en dit zal zeker een steentje bijdragen aan de verbetering.

 • Angela van Kampen

  De muts staat je super leuk!!

 • Die muts is hartstikke gaaf en het staat je ook nog super! Granny here needs one.

 • Kim Buining

  Oh wat tof. Ik ben gek op duurzame producten. Ook al is het lente, ik lees er graag over. Bedankt voor de tip!

  Liefs,
  Kim / http://www.vintageandbeauty.com

 • Alexa Land

  Leuk mutsje en duurzame producten zijn altijd goed!

 • Lynn

  Thumbs up voor de grannies en girlsloveeco!

 • Aaah je ziet er super cute uit haha! xo

 • Judith – myfoodblog.nl

  Een mooi concept en vooral ook een heel mooi resultaat!

 • YasmineHK

  Wauw!!

 • Angela Feijen

  Geweldig concept!! De muts staat je ook echt heel erg leuk.

 • Angela Feijen

  Geweldig concept!! De muts staat je heel erg leuk xxx

 • STAY UP TO DATE