Fashion find: Kleding.nl

kledingnl ervaringen review zoekmachine online shoppen
Wat heeft het internet ons toch veel gebracht. Wat voor mij begon als een hulpmiddel om op afstand met elkaar te communiceren -lees: urenlange MSN gesprekken-, is inmiddels veel meer dan dat. Eigenlijk zijn we zo gewend aan de mogelijkheden van het internet, dat het ons niet meer versteld doet staan.

Een van de leukste mogelijkheden van het internet, vind ik -nog steeds- het online winkelen. Ik kan er eigenlijk net zo van genieten, als van een dagje winkelen in de stad. Online winkelen is alleen niet zo intensief. Ik bedoel, in de stad loop je vaak van hot naar her, op zoek naar dat ene paar schoenen voor een betaalbaar prijsje. Hartstikke goed voor wat extra cardio-activiteiten natuurlijk, maar echt vrolijk word ik er meestal niet van. Dat is ook precies de reden waarom ik zo enthousiast ben over het concept van Kleding.nl.

Wanneer ik op zoek ben naar bijvoorbeeld een paar nieuwe sportschoenen voor een x prijs, koop ik dit vrijwel altijd online. Dit is dankzij Kleding.nl zoveel makkelijker dan in de stad. Geen geren meer van de ene naar de andere (web)shop. Gewoon zoeken, vergelijken en shoppen, en dat allemaal in een paar muisklikken.

Hoe dan? Heel simpel. Kleding.nl doet het werk. De zoekmachine verzamelt en rangschikt alle kleding, schoenen en accessoires van de meest populaire merken en shops. De kans dat je het item vindt dat je zoekt is dus zeer groot. Zoeken kun je niet alleen door het invoeren van termen, maar ook op basis van categorieën zoals sportschoenen of bikini’s. Om het nog makkelijker te maken kun je jouw zoekopdracht verder verfijnen, door bijvoorbeeld de gewenste prijs, maat, kleur of levertijd in te voeren. Easy as that!

Om even een voorbeeld te geven. Vorige week had ik last minute een feestelijke outfit nodig. Je kent dat wel, onverwachte feestjes. Mijn voorkeur ging uit naar een jurkje van rond de 50 euro. Met hulp van de zoekmachine, Kleding.nl, lag er binnen 5 minuten een feestelijke jurkje van Jane Norman in mijn winkelmandje en dat voor maar €20,00. Je snapt: Ik was zo blij als ik een klein kind 😉

Ben jij bekend met Kleding.nl? Zo ja, wat vind jij van de zoekmachine? 

 • Daniëlle

  Ja ik kijk er super vaak op. Hele fijne site.

 • Janneke Aarts

  I love kleding.nl 🙂

 • Anne van Dam

  Ik winkel heel erg vaak via Kleding.nl. Super fijn dat ze allerlei winkels bij elkaar zetten. Weet je ook waar je voor de beste prijs kunt kopen.

 • Lenneke Grooijen

  Super leuk.. maar ik heb even een andere vraag. Ik zie nu die bolletjes weer, komt daar ook een recept van op je blog? -X-

  • Hi Lenneke,
   Leuk dat je ernaar vraagt! Er komt heel binnenkort een recept voor de pindakaas-amarant balletjes online 🙂
   Liefs, Anouk

 • Rinske

  Ik ken het nog niet!! Oh ik heb wat gemist zo te lezen.

 • STAY UP TO DATE