Fashion: Gepersonaliseerde sport top

fashion sportbedrukking personaliseer jouw sportkleding befitandfash
De tijd dat sportkleding alleen functioneel was, ligt al lang achter ons. We willen er immers altijd fashionable uit zien, dus ook in de sportschool of in het trimbos. Wanneer je een kijkje neemt in mijn sportgarderobe zie je voornamelijk standaard kleding voorbij komen. Nu wil ik niet zeggen dat er geen gekke designs of opvallende kleuren tussen hangen, maar het zijn voornamelijk ontwerpen van de grote designers. Een persoonlijk ontwerp hangt er niet, of toch wel?

Jup! Sinds vandaag hangt er een nieuwtje tussen, een eigen ontwerp. Hoe leuk is dat! Via sport-bedrukking.nl heb ik mijn eigen sport top ontworpen. Een top met eigen tekst en logo, en dat in een paar simpele stappen. Je kiest een type kledingstuk, bepaalt de opdruk aan de hand van tekst of een zelf-te-uploaden afbeelding en bestellen maar. Binnen 3 tot 5 werkdagen ligt jouw persoonlijke ontwerp op de deurmat en dat voor €18,50.

De top is gemaakt van 100% active dry polyester, wat hem ademend en sneldrogend maakt. De polyester stof voelt lekker glad aan en is mooi van structuur. De kwaliteit van de opdruk is prima. Zowel de tekst als het logo zijn mooi egaal gedrukt en blijven prima zitten na een wasbeurt. Ik ben helemaal happy! Wat vind jij van mijn gepersonaliseerde top?

sportbedrukking personaliseer jouw sport top tshirt

 • Femke van Veen

  Heel erg leuk met het logo van befitandfash erop. Wil ik ook wel met mijn cross fit groep 😉😫

  • Femke van Veen

   Oeps deze 😫 was niet de bedoeling haha

 • Manon

  Mooie top!

 • Hilde

  Klinkt goed! Wij zoeken met ons team ook nog een goede bedrukkingssite. Het ziet er heel mooi uit. Hoeveel kost het maken van een t-shirt en weet jij of je groepskorting krijgt? Groetjes, Hilde

  • Hi Hilde. Een t-shirt kost €7,50, met bedrukking voor/achter €11,50 en met bedrukking voor en achter €15,50. Ik weet niet of er kortingen mogelijk zijn bij het bestellen van grotere aantallen. Je kunt natuurlijk gewoon contact opnemen met de klantenservice van sport-bedrukking.nl. Zij kunnen je daar vast verder mee helpen. Succes! Liefs, Anouk

 • Lenneke Grooijen

  Wat een leuk idee!

 • Lisa van Gerwen

  Super gaaf zo met je eigen tekst!!

 • Lisanne Nijkerk

  Wow! Wat ziet dat er tof uit!

 • STAY UP TO DATE