Fashion: Hardloopkleding voor sale prijsjes

Twee weken geleden werd de klok verzet. Echt gewend ben ik nog niet. Dat merkte ik toen ik van de week wilde gaan hardlopen en het buiten al pikkedonker was, ik wilde het liefst voor de openhaard gaan zitten met een grote kop thee. Niet gedaan natuurlijk, want ook in het donker is een rondje hardlopen hartstikke fijn. Alleen kan mijn kleding nog wel wat aanpassingen gebruiken. Veiligheid staat immers voorop tijdens een run in het donker.

Heb jij dus nog niet de juiste outfit in de kast hangen, dan is het tijd om een nieuwe aan te schaffen. Dit hoeft trouwens helemaal niet prijzig te worden, want ik heb namelijk een fijne tip voor je! Gisteren hopte ik even langs in de webshop van Otto.nl. Het was alweer een tijdje geleden dat ik de shop bezocht, maar ik kan je vertellen: Ik ben goed geslaagd. Niet alleen omdat ik leuke én veilige sportitems heb gescoord, ook vanwege de leuke prijsjes. Op dit moment is het namelijk mid-season sale en krijg je korting tot maar liefst 50%. Nou, daar doe ik het voor hoor!

Het liefst had ik de hele webshop leeg geshopt, maar helaas, dat laat mijn portemonnee niet toe. Aangezien jij waarschijnlijk met hetzelfde probleempje zit, heb ik mijn favoriete items op een rijtje gezet. Zo kun je vast en zeker gemakkelijk een keuze maken!

Midseason hardloop musthaves 5Midseason hardloop musthaves 4Midseason hardloop musthaves 2
Adidas performance legging €34,99 – Asics running gel zaraca €44,99 – Adidas sweatvest €49,99
Midseason hardloop musthavesMidseason hardloop musthaves 1Midseason hardloop musthaves 3

H.I.S. functionele legging €23,99 – Adidas running revenergy €89,99 – The North Face jack €81,99
Midseason hardloop musthaves 8Midseason hardloop musthaves 7Midseason hardloop musthaves 6
Adidas stella legging €49,99 – Nike running flex €74,99 – KangaROOS micro fleece jack €43,99

Beeld: OTTO

 • Janne

  Oh ik ken dit zo. Ik koop ook altijd het liefst in de sale!

 • Kim Schaap

  De tijd gaat snel! Voor mijn gevoel is net de end of summer sale voorbij haha. Maar hier word ik natuurlijk heel errug blij van.

 • Die sales op workout kledij, daar hou ik van! Dan kan ik met minder schuldgevoel meer dingen in mijnwinkelmandje steken 😉

 • Mooie selectie! Ik koop de laatste tijd meer hardloopkleding dan gewone kleding 😉

 • Jill

  Leuke items allemaal!!

 • STAY UP TO DATE