Look: Hunkemöller Sylvie Sport

Hunkemoller Sylvie Sport Collectie Review Ervaringen Tips Lancering
Je zou het misschien niet direct verwachten van een lingerieketen, maar naast onder-, nacht- en badmode, biedt Hunkemöller ook een sportcollectie. Een collectie met niet zomaar wat basic items. Nee, de items zijn ontworpen door stijlicoon Sylvie Meis en dat is te zien: fashionable, comfortabel en een perfecte fit. Of ik enthousiast ben? Echt wel, en ik ga je precies vertellen waarom.

Sylvie heeft de sportcollectie voor Hunkemöller ontworpen om er ook na het sporten fashionable uit te zien. Het moet geen probleem zijn, om na een gym-sessie nog even de supermarkt in de duiken voor een snelle boodschap. Ze heeft zich laten inspireren door haar favoriete sporten, urban dance & yoga, en dat is terug te zien: De items hebben een sterke en vrouwelijke uitstraling, en er is gekozen voor zacht materiaal en kleurgebruik.

Van luipaard prints tot mesh. De details zijn bijzonder. Dit geldt overigens ook voor de fit. Als je het mij vraagt, is dit de beste fit ever made. Ik zeg het niet graag, maar de legging scoort beter dan mijn Nike favoriet. Het materiaal is heerlijk zacht aan, sluit mooi aan, accentueert vrouwelijke vormen en voelt als een loose-fit. Oftewel: Comfy feelings! Ik wil niet meer anders!

De collectie biedt voor ieder wat wils en is tot in details uitgewerkt. Zo is er rekening gehouden met medium en high support, en zijn er items als bidons, sporttassen en sokken om je look helemaal compleet te maken.

Verkrijgbaar in de Hunkemöller filialen en in de webshop.

Sylvie Sport HKMX Hunkemoller 2016 Collectie Review  Hunkemoller Sylvie Sport Collectie Review Ervaringen
Hunkemoller Sylvie Sport Collectie Review Ervaring
Hunkemoller Sylvie Sport Collectie Review Ervaringen Tips
Hunkemoller Sylvie Sport Collectie Review
T-shirt (Sylvie Sport) – Legging (Sylvie Sport) – Sport BH (Sylvie Sport) – Sporthorloge (Garmin) – Sneakers (Nike)

 • Francien

  Heel mooi!

 • Kim Schaap

  Top wijf is het! Prachtige collectie heeft ze gemaakt.

 • Lotte

  Wauw heel mooie kleuren.

 • Lenneke Grooijen

  Heel erg mooie foto’s. Ik heb ook een paar dingen van hkmx, die zitten ook zo lekker.

 • Babette

  Onwijs gaaf en mooie omgeving om te hardlopen.

 • STAY UP TO DATE