Fashion: Klaar voor de koude dagen

fashion: klaar voor de winter (nike sport outfit, verkrijgbaar bij otto)
We hebben inmiddels afscheid genomen van de heerlijke zomerdagen. De herfst is begonnen en de koude dagen liggen alweer op de loer. Misschien hebben we er niet allemaal evenveel zin in, maar laten we het positief zien: Ieder seizoen heeft haar charmes. Dus ook de herfst, die de spits afbijt met het brengen van koude temperaturen.

Laten we eerlijk zijn. Een rondje hardlopen of fijne kettlebell work-out op een frisse herfstdag kun je niet vergelijken met hetzelfde op een warme zomerdag. Toch zou ik ze beiden niet willen missen. Belangrijk is om je tijdens iedere work-out aan te passen aan de weersomstandigheden. Als je het mij vraagt is het namelijk nooit te koud of te nat om trainen, als je je maar goed kleedt op de weersomstandigheden.

Wat te doen tijdens een herfstachtig dag? Draag geen katoenen kleding. Katoen neemt snel vocht op, waardoor je het sneller koud krijgt. Beter kun je kiezen voor thermische kleding van kunststofvezels. Deze doen het tegenovergestelde. Ze nemen geen vocht op, maar voeren jouw transpiratie af.

Trek daarom een legging met lange pijp en thermische sweater aan. Regent het? Vergeet dan ook een trainingsjack niet.

voorkom spierpijn warming up cooling down en stretchen be fit and fashionable blog

 • Lisa

  Het jack wat jij draagt is super leuk!

 • Janine Veltman

  Ik wist niet dat OTTO zo veel leuke sportjacks had. Ik ga snel verder neuzen.

 • Manon

  Heeft OTTO ook Glamour day?

  • Hi Manon. Helaas! Ik heb even voor je gekeken, maar volgens het over Glamour overzicht niet. OTTO heeft wel vaak fijne kortingscodes, gewoon even de website checken 🙂 Liefs, Anouk

 • Lisa Gerwen

  Dat blauw staat je goed Anouk 🙂

 • Elke

  Goede tips! Dit worden mijn eerste koude trainingsdagen. Ik wist dus niet dat katoen niet prettig is 🙈

 • STAY UP TO DATE