Fashion: Sweat in Style

Het aanbod van fashionable workoutfits blijft maar stijgen. Ik bedoel, ik dacht dat het niet beter kon, maar er komen steeds meer webshops met nieuwe work-out collecties. En hey, wie wil er nu niet zweten in stijl? Ik ben er in ieder geval van overtuigd dat een goede en stijlvolle outfit een training alleen maar ten goede doet. Daarom heb ik vandaag de leukste nieuwe binnenkomers voor je op een rijtje gezet. Enjoy shopping!

Sweat in Style Nieuwe binnenkomers sportkleding merken Sweat in Style Pull and Bear Sport Gymwear Nieuwe binnenkomers sportkleding merken
1. Monreal London
Een nieuw luxe high-end merk met vernieuwende en moderne sportkleding, en heel veel voor de tennissers onder ons. Dat wordt tennissen in stijl dus!

2. Pull and Bear
Ik doe even een vreugdedansje. Eindelijk komt ook de bekende Spaanse keten Pull and Bear met een work-out collectie. Pull and Bear keeps you on the go!

Sweat in Style Casall Nieuwe binnenkomers sportkleding merken Sweat in Style Sweaty Betty Nieuwe binnenkomers sportkleding merken3. Sweaty Betty
Bij het Londonse sportmerk Sweaty Betty kun je terecht voor allerlei toffe sportitems. Van kleding en ondergoed tot zwemkleding en accessoires. Oh yes, daar worden wij blij van!

4. Casall 
De Zweedse designer kunnen er ook wat van. Wat een prachtige collectie staat ons te wachten voor de lente/zomer van 2016. Wauw! Om je een idee te geven de collectie heeft wat weg van het succesvolle Nederlandse merk Jogha: Work-out kleding en tools met opvallende prints van goede kwaliteit.

Nou ik zeg: Genoeg redenen om te shoppen en om een bezoekje te brengen aan de sportschool natuurlijk!

Beeld: Monreal London, Pull and Bear, Sweaty Betty, Casall

 • Lynn

  Leuke merken zeg!

 • Femke

  Deze kende ik allemaal nog niet.

 • Sanne Denders

  Leuk leuk leuk 😍

 • Lenneke Grooijen

  Dit soort dingen vind ik zo leuk! Je bent altijd goed op de hoogte 😊 -X-

 • STAY UP TO DATE