Fashionable while working out in HKMX

fashionable hkmx look
Zoals je misschien al vaker hebt gelezen, ben ik van mening, dat je nooit -maar dan ook echt nooit- genoeg sportkleding kunt hebben. Ik bedoel, naast een nieuwe look, krijg je van een nieuw setje ook nieuwe motivatie. Laat ik dat laatste voorop stellen, want extra motivatie kunnen we allemaal wel gebruiken zo op zijn tijd, niet waar?

Dik twintig graden en een briesje. Een perfecte temperatuur voor een buitentraining. Dat was dan ook precies wat ik deed. Dit keer in een outfit uit de nieuwe collectie van Hunkemöller. Een outfit waar ik ontzettend blij mee ben. Niet omdat ik tijdens mijn eerste training in deze outfit weer een persoonlijk record verbroken heb, maar vooral vanwege de looks en fit: Opvallende kleuren, mooi afgestemd op elkaar. Perfect ademende stoffen en fijne details zoals een binnenbroekje en een onzichtbaar koortje.

fashionable hkmx look outfit

fashionable hkmx look short

fashionable hkmx
Top (HKMX) – Short (HKMX) – Sport BH (HKMX) Sneakers (Nike)

 • José

  Wat zie je er goed uit! Figuurtje 😉

 • Geke Strijdsma

  Leuke outfit Anouk!

 • Lenneke Grooijen

  Hele mooie foto’s. Ik ga ook een kijkje nemen op de site van hunkemoller. -X-

 • Kim

  Mooie match met je schoenen.

 • Simoon

  Staat je super die kleuren!

 • Sandra Neeken

  Wauw dat oranje is lekker fel. Leuk!! Xx

 • Janine Veltman

  Super!! Ik vind de HKMX lijn echt heel leuk dit keer.

 • STAY UP TO DATE