Fashion find: Vouchercloud (+ winactie)


Vouchers, korting, acties, ik hou ervan en jij ook, want geef toe: of je nu gaat uit eten, op vakantie gaat of weer eens los gaat in een webshop, korting is ALTIJD leuk.

Wat ik frustrerend vind aan korting is dat je er vaak zelf naar op zoek moet gaan. Niet iedere webshop, winkel of restaurant vertelt jou dat er een kortingsactie is. Meestal zie ik het achteraf en krijg ik zo’n vervelend ‘ik heb teveel betaald’ gevoel. Gelukkig is dat gevoel vanaf vandaag verleden tijd, want hallelujah ik ontdekte Vouchercloud. Deze website doet het zoekwerk en vertelt ons waar de nieuwste acties en kortingen zijn. Ik ben helemaal fan!

Om mijn enthousiasme over vouchers, korting en acties met jullie te delen, geef ik een voucher weg t.w.v. €50,- te besteden op mijn favoriete webshop Nelly.com. Wat ik zo leuk vind aan deze shop? De diversiteit van stijlen is enorm en dat maakt ieder nieuw bezoek aan de shop een verrassing. Voor degene die nog niet bekend is met de Scandinavische shop, hieronder zie je een aantal items uit de nieuwe sport collectie.

nike free 5.0 sport schoenen sneakers trainers - nly nelly.com - be fit and fashionable blogger fashion find anouk donkers dots sportbroek met stippen nly collectie - workout gear - nelly.com - blogger - be fit and fashionable - fashion find dots sport bh bra met stippen nly collectie - workout gear - nelly.com - blogger - be fit and fashionable - fashion find
bh bra print - nlysport collectie - workout gear - trendy sportkleding - be fit and fashionablewind jack outdoor - nlysport collectie - workout gear - trendy sportkleding - be fit and fashionable sport legging met print - nlysport collectie - workout gear - trendy sportkleding - be fit and fashionable

Zie jij jezelf al trainen in een van deze items? Dan zeg ik: Doe mee en wie weet win jij die voucher t.w.v. €50,-!
– Like Befitandfash op Facebook
– Reageer op deze post en vertel welk item jij zou shoppen als je wint
De winnaar of winnares wordt op 8 mei bekend gemaakt.

Gefeliciteerd Neeltje! Jij wint de voucher t.w.v. €50,- te besteden bij Nelly.com. Stuur me even een mailtje met jouw adresgegevens via anoukdonkers@befitandfashionable.com, dan komt de voucher z.s.m. jou kant op!

Psst.. ben je meteen van plan te gaan shoppen bij Nelly, bekijk dan eerst de actuele kortingsacties!

Beeld: Nelly, Vodafone
Met dank aan: Vouchercloud

 • Sanne

  Helemaal mee eens! Ik hou van korting en leuke acties zoals deze. Lijkt me heel erg leuk om te mogen winkelen bij Nelly.com. Ik zou dit festival topje (Crochet top NLY Icons €47,95) kopen zodat ik meteen klaar ben voor Flying Dutch in mei. Hopelijk heb ik een keertje geluk.. Heb nog nooit iets gewonnen ? xxx Sanne

 • Oeh Nelly I like! Actuele kortingen bekijken moet ik ook doen. Ik heb best vaak kortingen gemist 🙁

  Leuke actie! Ik ga kijken hoe ver ik kom.

 • Annemieke Peters

  Eindelijk die maxi dress aanschaffen waar ik al twee maanden naar op zoek ben 🙂

 • Lonneke

  Hoe leuk! Ik zou heel graag een Nly denim shortje willen shoppen van het shoptegoed. Duimen 🙂

 • Kelsey Kollee

  Ik zou mn vriend weer eens iets anders aanschaffen??

 • Irene

  Super! Altijd moeilijk om te kiezen! Ik zou gaan voor een jumpsuit of een bikini. Of misschien een mooie jurk want moet in de zomer naar een trouwfeest.

 • Charissa Krekels

  Wat een fijne site zeg! Ik zoek me altijd te pleuris op google haha. Hij staat nu al bij mijn favorieten.

  & natuurlijk doe ik ook mee met de winactie. Ik ben niet voor niks gek op acties. Nelly is helemaal mijn stijl, vooral de jurkjes vind ik leuk! Deze zou ik sowieso shoppen als ik win: http://nelly.com/nl/kleding-voor-haar/kleding/doordeweekse-jurken/vila-479/vijupi-maxi-dress-481137-654/

  Duimen :)!!

 • Linda

  Oh wow! Wat een fijne website. Ik ben altijd zo stom om achteraf pas te checken of er kortingen waren maar met deze site ga ik het zeker niet meer vergeten 😀

  Ik ga duimen voor de leuke voucher voor Nelly.com. Deze ripped jeans van only staat al een tijdje op mijn verlanglijst… http://nelly.com/nl/kleding-voor-haar/kleding/jeans/only-589/coral-superlow-skinny-590941-30/

 • Janneke Aarts

  Woehooo! Wat gaaf dit! Ik zou een crop-top kopen want ik heb zo’n zin in de festivals deze zomer. xxx

 • Yagmur Su

  Wauuw super actie 😮 ! Nelly.com is een super site & heb een paar keer een bestelling geplaatst 🙂 ! Ze hebben super leuke dingen <3 !
  De bovenste artikelen zijn allemaal zo leuk & kan geen keuze maken 🙁
  Ik ga gewoon heeeeeeeeeeeel hard duimen voor deze geweldige actie hihi ^_^ <3 !

 • Neeltje

  Ookal ben ik superslecht met winacties probeer ik het toch eens; ik zou gaan voor een bikini met een gaaf beach-jurkje om dit jaar op vakantie te shinen! 8 mei is de dag na mijn verjaardag dus het zou een super verlaat verjaardagscadeautje zijn! 🙂 xxx

 • Isabelle Vaqueriza

  Leuk! Ik zou voor de witte Adidas sneakers gaan, helemaal in dit seizoen en past perfect bij mijn kledingstijl! 😀

 • Daniëlle

  Oh wat gaaf! Ik zou nieuwe sandaaltjes kopen, daar kun je er nooit genoeg van hebben 😉

 • Monique Riegels

  Wat een fijne site! Ik hou ook echt van kortingen, ga me zeker inschrijven op vouchercloud, handig 😀

  Natuurlijk doe ik ook heel erg graag mee met de winactie. Leuk hoor! Ik zou een jurkje shoppen, die heeft Nelly zoveel leuke xxx

 • Liset van Dijk
 • Joyce Pots

  Super leuk op nelly.com kan ik Altijd hele mooie unieke items scoren super fashionable en helemaal te gek voor mijn vakantie die eraan komt ?

 • Lotte Valkenburg

  Erg leuk! Ik zou een leuke sneaker shoppen of een leuk sportshirtje! Vind de site erg leuk, dus moeilijk te kiezen!!

 • Marina
 • Joke

  Ik zou een wit jurkje kopen. Dat is zo ongeveer nog het enigste wat er ontbreekt in mijn wardrobe (ongeveer, want kun je ooit te veel shoppen:p). Voichercloud ga ik ook zeker eens checken, want inderdaad ik moet er vaak zelf achter gaan zoeken.

 • Femke

  Jaaa wat gaaf Anouk! Ik zou een festival setje shoppen, een crop top en denim shortje ofzoiets en dat hebben ze genoeg bij Nelly.com 🙂

 • Wendy

  Wat een fijne site voor kortingen en acties. Ik heb echt een hekel aan dat zoeken op Google. Natuurlijk doe ik ook heel erg graag mee aan de winactie voor Nelly.com. Ik vind de webshop zoo leuk maar heb hem pas sinds kort ontdekt. Shame on me…. Ik zou een van de leuke gekleurde zomerse jurkjes shoppen!

 • Monique Riegels

  Gefeliciteerd Neeltje!

 • STAY UP TO DATE