Favorieten: Kerstcadeaus voor healthy chicks

Kerstcadeau ideeën voor healthy chicks fit girls foodies gezond
Yes! Het is alweer bijna Kerst. Of je nu op zoek bent naar ideeën voor op je eigen verlanglijstje, of een iemand anders blij wil maken met een kerstcadeautje, in deze lijst vind je gegarandeerd een leuk cadeau. Dus, pak er lekker een kopje thee bij en geniet van deze feestdagen gift guide voor healthy chicks.

1. De Healthbox is een box vol verrassende en gezonde producten. Zo vind je er sportgadgets in, maar ook voedingsproducten en zelfs huidverzorging. Je kunt een maandelijks abonnement afsluiten of de box eenmalig cadeau doen.
2. De Fit Bit Charge HR is perfect voor de fit girls onder ons. Ik ben zelf ook fan!
3. Noten zijn er in alle vormen, maken en smaken, maar wat kun je er eigenlijk mee? In het kookboek Nootje, vind je 70 recepten met noten. Let’s get nuts!
4. Foodies hebben keukengereedschap nodig. Geloof me, van deze keukenmachine wordt iedere foodie extreem gelukkig.
5. Koken, bakken, blenden, juicen, whatever. Alles gaat beter met een fijne beat op de achtergrond. Een abonnement op Spotify is daarom altijd een goed idee.
6. Water drinken is goed voor je, maar waarom het gewoon niet een tikkie lekkerder maken? Dat kan met deze handige waterfles met fruitfilter. Voor een klein prijsje kun je het leven van iemand anders groots veranderen.
7. Hop. Groente en fruit door de slowjuicer en daar staat jouw versgeperst sapje dan. Hoe makkelijk wil je het hebben! En dan te bedenken dat alle vitaminen en mineralen ook beter behouden worden door het gebruik van een slowjuicer. Ik zeg: een top cadeau.
8. Natuurlijk is geen enkele healthy chicks vies van een goede work-out. En hoe maak je je work-out beter en leuker? In een fashionable outfit, duh. Neem daarom eens een kijkje in de Nike Gift Shop, daar vind je een heleboel leuke items om te geven.
9. Een kopje thee, een stukje bananen brood en leesvoer. Yes! Wie is daar nu niet dol op? Ik wordt er in ieder geval heel erg blij van en raad daarom iedereen een abonnement op Womens Health aan.
10. Wil je nu echt scoren? Shop dan een box vol lekkere healthy snacks bij Box Bites.
11. En wat dacht je van een iPhone cover met een watermeloen? Die doet het altijd goed.
12. En last but not least: Chocolade, want dat lust iedere healthy chick wel. Extra leuk om te geven is een box, zoals Andere Chocolade, met verschillende soorten chocolade om te ontdekken.

 • Manon

  Leuke ideeën!

 • Kim

  Ik wil alles van dit lijstje wel hebben haha.

 • Janine Veltman

  Jaaa precies diezelfde keukenmachine wil ik al super lang! Die staat heel erg hoog op mijn verlanglijstje.

 • Tamara van Dijk

  Super goeie lijst!!

 • STAY UP TO DATE