Food find: BoxBites

review boxbites gezond lekker en thuisbezorgd
Een afweging maken tussen iets gezonds en iets lekkers, dat kan soms erg lastig zijn. Want hoe weet je nou of die oh-zo-gezond-ogende reep, in het supermarktschap, wel echt gezond en lekker is? Als je het mij vraagt, kunnen we de supermarkt tegenwoordig niet meer vertrouwen. De schappen worden immers verkocht aan de hoogste bieders en laten we eerlijk zijn: Die producten bestaan voornamelijk uit suiker en andere toegevoegde ‘rommel’. Dat is niet wat we willen zien in een schap vol ‘gezonde tussendoortjes’.

Iets gezonds én iets lekkers
Precies daarom, ben ik super enthousiast over een concept als BoxBites. BoxBites laat zien dat het anders kan en dat je helemaal geen afweging hoeft te maken tussen iets gezonds en iets lekkers. Zij creëerden namelijk een box vol tussendoortjes die zowel gezond als lekker zijn. Gezond, omdat alle tussendoortjes in de box natuurlijk, minimaal bewerkt en glutenvrij zijn. Lekker, omdat de smaak zo heerlijk puur is.

Wat mij vooral erg aanspreekt, is de diversiteit van tussendoortjes in de box. Er zitten namelijk 18 verschillende tussendoortjes in de box. Zo kun je denken aan voedingsrepen, nootjes, gedroogd fruit en chocolade. Niet een hele week dezelfde reep meenemen omdat je een grote verpakking hebt gekocht, maar lekker afwisselen. Ik hou ervan en dan te bedenken dat het ook nog goedkoper is.

Wat zit er in de box?
Roo’bar Inca Berry
Yogi & Yousef Dadels
JustNuts Nutty Frutty Mix
Nakd Flavoured Raisins
Nakd Repen
MadeGood Chia and Berries
Simpy Raw Pineapple Mango
BioBites Italian Crackers
Balance Pure Chocolate
Mani Notenmix met Gedroogd Fruit
Scrummies
Taste of Nature Pecan Parade
Mary’s Gone Crackers
Vielhappy Gedroogde Mango

Mijn favoriet? Dat is zonder enige twijfel de Balance Pure Chocolate Bar. Tsja, als chocoladeliefhebber is dit geen moeilijke keus, want van deze Belgische chocolade reep kun je écht genieten. De reep bevat namelijk geen toegevoegde suikers en smaakt goddelijk.

review boxbites gezonde en lekkere tussendoortjes

review boxbites inhoud ervaringen

Hoe kun je de BoxBites bestellen? 
Heel simpel! Je bestelt een proefpakket of kiest een abonnement. Met een abonnement bepaal je zelf of je de box elke week, elke twee weken of elke vier weken wil ontvangen. Niet meteen schrikken van het woordje abonnement hoor, want je kunt jouw abonnement op elk moment aanpassen, pauzeren of opzeggen. Je hoeft niet thuis te blijven voor de tussendoortjes, want de box past gewoon door de brievenbus. Lekker makkelijk!

Proefpakket – €30,00 
Abonnement, elke week – €27,00 per box
Abonnement, elke twee weken – €28,00 per box
Abonnement, elke vier weken – €29,00 per box

Enthousiast? Meer informatie vind je op BoxBites.nl.

Hoe maak jij de afweging tussen iets gezonds en iets lekkers? En wat vind je van een concept als BoxBites? 

 • Sandra Neeken

  Wat een goed alternatief voor de suikerrepen in de supermarkt! xx

 • Carolien

  Veel lekkers zo te zien!

 • Super leuk, ik heb het ook al vaker voorbij zien komen maar ik weet niet of ik het elke maand zou willen, misschien ga ik wel een keer de proefbox proberen want ik ben gek op zulke “gezonde” snacks!

 • Ik zag jouw foto op Instagram voorbij komen en was meteen erg nieuwsgierig naar het concept. Klinkt goed. Misschien wil ik een proefpakket proberen.

 • Lonneke

  Dat klinkt goed en vooral erg gemakkelijk! Niet meer al die verpakking nalezen in de supermarkt. Misschien ga ik wel een abonnement afsluiten. Eens kijken op website.

 • Zo leuk die afwisseling! Er zitten ook heel wat tussendoortjes in die ik nog niet ken 🙂

 • Hilde

  Oeh ziet er heel erg lekker uit!

 • Estée

  Hmm wat veel lekkere dingen zitten erin.

 • Annette Laarman

  Wat leuk iedere week zo’n vrolijk gevulde box in de bus 🙂

 • Lenneke Grooijen

  Ik ben helemaal verliefd op de box. Iedere week weer een feestje!

 • Janneke Aarts

  Klinkt heerlijk!

 • Janine Veltman

  Leuk concept, volgens mij zijn het allemaal lekkere snacks.

 • STAY UP TO DATE