Food find: DoorMeal

doormeal nieuwe start up foodconcept
Start-ups, nieuwe innovatieve bedrijven, ik ben er gek op! Zo werd ik afgelopen vrijdag weer heel blij gemaakt. Vrijdag werd namelijk het nieuwe food concept DoorMeal gelanceerd. DoorMeal is een nieuwe manier van thuis bezorgen. Het food concept, opgericht door Hannah Vreugdenhil, bezorgt gezonde, verse, gepersonaliseerde en ready-to-eat maaltijden tot aan jouw voordeur. Nou ik zeg: Yes please!

Een nieuw imago voor thuis-bezorgd-voedsel
Zoals we allemaal weten heeft voeding een grote impact op het functioneren van ons lichaam, daarom is het ook belangrijk gezond en gevarieerd te eten. Helaas is dit voor veel Nederlanders geen makkie. Ik bedoel, we hebben het tegenwoordig allemaal druk, is het niet met werk of studie dan is het wel met het gezin of sociale gelegenheden. Zelfs ik, als kookliefhebber, vind het soms lastig om voldoende tijd te vinden om te koken. Dat is ook waarom ik zo enthousiast ben over het concept van DoorMeal. DoorMeal geeft thuis-bezorgd-voedsel een nieuw imago: vers, gezond en voedzaam. Ik ben fan.

doormeal food concept food find

Hoe werkt DoorMeal?
1. Jij kiest wat je morgen wil eten en of dit nu vis, vlees of vegetarisch is, dat maakt niet uit want DoorMeal biedt het allemaal.
2. De chefs van DoorMeal bereiden jouw maaltijd met verse, lokale producten.
3. Jij geeft aan waar en hoe laat je jouw maaltijd bezorgd wil hebben en DoorMeal komt naar jou toe.
4. Jij kunt genieten van een heerlijke verse maaltijd, gewoon lekker thuis. Easy as that!

Wat zijn de kosten?
Zoals je al hebt gelezen kun je de menu’s in drie portiegroottes bestellen: S, M of L. Ideaal voor wanneer je niet zoveel of juist wel stevige trek hebt. De prijzen voor deze porties zijn (inclusief bezorging):
Portiegrootte S: €10,50
Portiegrootte M: €12,50
Portiegrootte L: €14,50

Helaas moet ik nog even afwachten want DoorMeal bezorgt (nog) niet bij mij in de regio. Misschien heb jij meer geluk, meer informatie over het bezorggebied vind je op: DoorMeal.com.

Wat vind jij van het concept van DoorMeal?

Beeld: DoorMeal

 • Janine Veltman

  Dat klinkt heel erg interessant. Ze leveren ook nog niet bij mij! Jammer zeg! 🙁

 • Kim

  Ik had hier nog niet over gelezen maar wat tof zeg dat er eindelijk iets veranderd in de thuisbezorgd wereld. Het werd onderhand wel tijd. Ik zit op kamers in Amsterdam dus ik heb geluk want ze bezorgen bij mij thuis. Ga het zeker proberen deze week 🙂

 • Gaaf! Ik ken het niet maar het spreekt mij zeker aan.

 • Hanneke Dolmans

  Eindelijk een bezorgdienst die gezond en vooral verse voeding bezorgd. Geweldig! Ik ga het zeker proberen binnenkort. Xx

 • Nicole

  Gezond en vers. I like!

 • Lenneke Grooijen

  Jammer ze het hier in het zuiden nog niet geïntroduceerd hebben. Ik wacht met smacht af. -X-

 • STAY UP TO DATE