Food find: Dynamite ontbite koek van Happy Foodmakers

happyfoodmakers foodfind
Deze week kreeg ik happy food post in de brievenbus, namelijk een pakketje van Happy Foodmakers. Happy Foodmakers is een concept bedacht door Laura en Levi. Zij eten al jaren ‘op een andere manier’. Steeds vaker hoorden ze dat er mensen waren die wel de ‘juiste’ producten kochten, maar er zich thuis absoluut geen raad mee wisten. Het resultaat was een overvol keukenkastje en uiteindelijk het weggooien van mooie en kostbare ingrediënten. Daarnaast blijkt het voor veel mensen lastig om tijd te maken, om zich te verdiepen in de voordelen, alle ingrediënten te verzamelen en vervolgen een lekkere maaltijd samen te stellen. Dat moest anders volgens Laura en Levi. Het concept Happy Foodmakers was geboren!

 
Happy Foodmakers zorgt ervoor dat jij op een makkelijke en snelle manier kunt kiezen voor een gezonde maaltijd. De producten van Happy Foodmakers zijn semi-kant-en-snel klaar. Je kunt dus al met een paar verse ingrediënten een smaakvol ontbijt, lunch, snack of diner klaarmaken. Daarnaast zijn de producten 100% natuurlijk, bevatten ze geen toevoegde suikers en zout en zijn ze ook lekker en gezond.

En dat is nog niet alles, want de ingrediënten die Happy Foodmakers gebruikt voor haar semi-kant-en-snel klaar producten, geven je een voldoen gevoel dankzij de goede voedingsstoffen. Zo kiezen Laura en Levi voor langzaam verteerbare koolhydraten en goede vetten. Ik ben fan!

Dynamite Ontbite Koek
Herken je dat? Het is rond een uur of tien in de ochtend en je voelt je moe en lusteloos. Het liefst zou je weer terug je bed in kruipen. Vanaf nu hoeft dat niet meer! Want na deze 10-uur snack kun jij er volop tegenaan. De vezelrijke Onbite Koek geeft jou de energie die je nodig hebt. Benieuwd hoe je hem maakt? Hieronder vind je het recept.

Wat heb je nodig?
– Mix voor Dynamite Ontbite Koek met cranberry, gojibes, rauwe cacao nibs en kaneel
– 1 ei
– 1 el olijfolie
– 1 el honing
– 150 ml water

Hoe maak je Dynamite Ontbite Koek?
– Verwarm de oven voor op 180 graden
– Meng de mix in een kom met 150ml water, 1 ei, 1 el olijfolie en 1 el honing
– Doe de mix in een ingevet ovenschaaltje (20x100cm)
– Zet in de oven voor ongeveer 18 minuten en klaar is jouw Dynamite Ontbite Koek!
– Dat wordt smullen!

foodfind happyfoodmakers ontbite koek uit de oven
foodfind happyfoodmakers ontbite koek

Info: Happy Foodmakers

 • Jenny

  Ik kende Happy Foodmakers nog niet! De ontbijtkoek ziet er super goed uit. Ik ga snel eens op de site kijken wat ze nog meer hebben.

 • Marion (www.huismeis.nl

  Wauw ziet er heel lekker uit! Ik ga hem zeker onthouden, thnx 🙂

 • Hilde Laarman

  Oh yummie! Ziet er ontzettend lekker uit zeg 🙂 xxx

 • Lenneke Grooijen

  Wat een slim concept! Kant en klaar mixjes zonder slechte toevoegingen. Klinkt echt super interessant. Ik ga de naam onthouden hoor 😀 -X- Lenneke

 • Elke van Elzen

  Mmm… ziet er heel erg lekker uit!

 • Sandra Neeken

  Oh ik ben een hele slechte koker. Ik sta niet graag lang in de keuken dus dit is een geweldige oplossing voor mij. Een mix waar je bijna niks aan toe moet voegen en die super snel klaar is. IK WIL!!

 • Daniëlle

  Wat een lekkere koek! Krijg meteen trek 😉

 • Janette

  Hmm heerlijk! Daar wil ik wel naar happen haha, liever als naar Peijnenburg.

 • Dat ziet er lekker uit!

 • YasmineHK

  Ziet er geweldig uit! Ik ben super benieuwd naar dit merk 🙂

 • STAY UP TO DATE