Food special: 24Kitchen & Cottages

24kitchenandcottages food weekend culinair korting 17 tot en met 20 april
Zoals jullie allemaal weten vind ik het hartstikke leuk om in de keuken te staan. Meestal ga ik zelf op zoek naar nieuwe smaakcombinaties en gezonde smulgerechtjes, maar voor extra inspiratie kruip ik gewoon ouderwets achter de buis. Zo kijk ik geregeld naar Rudolph van Veen, Roberta Pagnier en Harry Eastwood op 24Kitchen. Heerlijk vind ik dat!

Herkenbaar? Dan heb ik leuk nieuws! De kookzender 24Kitchen organiseert namelijk een culinair weekend voor iedereen die van eten en koken houdt: 24Kitchen & Cottages. Tijdens dit weekend kun je de bekende chefs in real life ontmoeten, kookles van ze krijgen en alle culi-vragen stellen die je maar wilt. Nou als dat niet interessant klinkt weet ik het ook niet meer 😉
Culinair-kookweekend-24KitchenCottages-nieuws_v1-600x318
24 Kitchen & Cottages staat volledig in het teken van lekker eten, koken en entertainment. Het evenement vindt plaats van 17 tot en met 20 april, te Center Parcs De Eemhof in Zeewolde, dat volledig omgetoverd wordt tot een culinair walhalla.

Tijdens dit driedaagse food evenement kun je, behalve heerlijk overnachten in een cottage, natuurlijk nog een heleboel andere dingen beleven. Zo kun je allerlei kookworkshops volgen, nieuwe inspiratie opdoen tijdens verschillende seminars en kookdemo’s, shoppen op de foodmarkt, delicatessen proeven en ga zo maar door.

Nou ik ben enthousiast en ben er zeker bij volgend weekend! Wil jij nu ook graag bij dit culinaire weekend aanwezig zijn? Wacht dan niet te lang, want er zijn nog maar een paar cottages beschikbaar. Meer informatie over het invulling van het evenement en de cottages vind je op 24kitchenandcottages.nl

Pssst… als je nu boekt krijgt je 25% korting!

Beeld: 24Kitchen

 • Lenneke Grooijen

  Dat klinkt als een heel tof food evenement! Ik heb al een tijdje niet meer gekeken naar 24kitchen dus heb ik het helemaal gemist. Ik ga NU mijn moeder en zusje bellen, misschien willen ze nog mee en ben ik nog op tijd haha. -X-

 • Hilde

  Klinkt heel erg leuk. Ik ben benieuwd hoe jij het gaat ervaren! Ga jij daar ook een verslagje over schrijven?

 • Gaaf dat de dit doen. Ik ben helemaal voor lekkere en gezonde recepten maar kijk nooit naar 24Kitchen eigenlijk.

 • Janine Veltman

  Dat klinkt heel gaaf! Ik ben gek op koken en nieuwe dingen proberen. Leuk dit!

 • Iris

  Oh wat jammer dat ik dit nu pas lees! Ik ga snel kijken of er nog kaarten beschikbaar zijn…

 • STAY UP TO DATE