Food special: Valentine smoothie

valentine smoothie recept
Wanneer ik denk aan Valentijn, denk ik aan: de kleuren rood en roze, een speciale kaart, verliefd zijn, een bos rozen, hartjes, sexy lingerie, knuffelberen en chocolade in overvloed. Maar ook aan: overvolle restaurants, gierige bloemisten, dure chocolatiers en speciale valentijnspakketjes… Vandaar dat ik het een stuk makkelijker en stiekem ook veel leuker vind om zelf iets te maken. Ik bedoel, iets wat met liefde gemaakt is voor die ene persoon, is toch eigenlijk ook veel specialer?

Dus wil jij je Valentijn echt verrassen dit jaar? Steek dan zelf je handen uit de mouwen en stop al je liefde in het maken van bijvoorbeeld deze Valentine smoothie. Die niet alleen voorzien is van de zoete kleur van de liefde, maar ook zo smaakt. Mijn bf wordt in ieder geval blij van deze smoothie. Ik heb ‘m laatst al eens als voorproefje gemaakt en hij vond het heerlijk πŸ˜‰

Wat heb je nodig? (voor 1 smoothie)
– 1 banaan
– 100 gram frambozen
– 100 gram aardbeien
– 50 ml soja melk
– 50 ml magere yoghurt of kwark

Optioneel
– 4 maatschepjes proteΓ―ne poeder (smaak aardbei of frambozen)

Hoe maak je de Valentine smoothie?
– Pel de banaan en breek hem in stukken
– Was de aardbeien en verwijder het kroontje
– Mix de banaan, de soja melk en de magere yoghurt tot een glad geheel
– Voeg nu ook de aardbeien en de frambozen toe
– Vind je de smoothie te dik of juist te dun? Vul dan aan met extra soja melk of extra magere yoghurt
– De Valentine smoothie is ready to serve!
– Een lief kaartje erbij en je kunt jouw Valentijn gaan verrassen!

 • Elke van Elzen

  Wat schattig!! Een lief kaartje erbij en jij bent helemaal klaar voor Valentijn. Misschien ga ik je idee wel jatten want shame on me ik heb nog niks en wil eigenlijk wel iets doen.

 • Sandra Neeken

  Ziet er lekker en leuk uit! Xx

 • Madeleine Hoven

  Frambozen! Oh daar is mijn vriendje dol op!

 • Hmmm ziet er heerlijk uit. Frambozen zijn sowieso goed!

 • Valentijn boeit mij vrij weinig maar dit recept lijkt mij heel goed!

 • Lindy

  Mnomnomnom hier mag mijn vriendje mij wel mee verrassen!

 • Janneke Aarts

  Wat een leuk idee. Ik ga carnaval vieren dus we gaan dit jaar niet uiteten maar dit is wel leuk om te maken πŸ˜‰ Ziet er lekker uit!

 • STAY UP TO DATE