Food special: Win jouw sap in het schap #AHlente

ah lente smoothie befitandfash
Het is lente! Je ruikt het, je voelt het en je ziet het. Niet alleen in de natuur, ook op de versafdeling van de Albert Heijn. Ik bedoel, wie kan de geur van verse vruchten nu niet weerstaan? Mijn handen beginnen de kriebelen en ik wil het liefst meteen de keuken in. Herkenbaar? Dan heb ik goed nieuws, want Albert Heijn is benieuwd naar jouw favo sap of smoothie en beloont de origineelste inzending met een plaatsje in het sap schap.

Hoe doe je mee?
Stap 1. Maak een foto van jouw sap of smoothie.
Stap 2. Bedenk een naam.
Stap 3. Noem alle ingrediënten bij de foto.
Stap 4. Deel de foto op jouw Instagram, Twitter of Pinterest pagina of op de Facebook pagina van Albert Heijn met de hashtag #AHlente.

De hoofdprijs
Zoals ik al eerder benoemde, beloont Albert Heijn het origineelste lente sapje met een wel heel bijzondere prijs. Namelijk: Jouw sap in het schap. Wanneer Albert Heijn jouw sapje verkiest tot winnaar, wordt jouw creatie verkocht in alle AH en AH To Go supermarkten. Daarnaast wint de maker, een reis voor 2 personen naar één van de telers; dan kun je zien hoe de ingrediënten voor jouw sap of smoothie groeien in Spanje, Marokko of misschien wel Zuid-Afrika. Hoe gaaf!?

Op 10 april wordt de winnaar bekend gemaakt.

Mijn favoriete lente smoothies 
Natuurlijk doe ik ook mee en deel ik mijn top 3 lente smoothies met AH. Dit zijn ze:

AHlente
‘Lente sensatie’
Ingrediënten: 1,5 sinaasappel, 2 bananen, 100 ml kokosmelk.

ahlente1-001
‘Groen & Fris’
Ingrediënten: 1 avocado, 1 banaan, 1 peer, 1/2 limoen, handje ananas chunks, scheutje water

AHlente smoothie
‘Lente droom’
Ingrediënten: 1/2 granaatappel, 1/2 mango, 1 nectarine, 1 appel, handje aardbeien, scheutje water

Nou, waar wacht je nog op? Daag jezelf uit! Ga naar de dichtstbijzijnde ‘Appie’ en de keuken in jij! Ik ben erg benieuwd naar jullie favoriete sapjes en smoothies.

Meer informatie vind je op AH.nl 

 • Lenneke Grooijen

  Hele mooie combinaties maak je. Ik heb de lente sensatie geprobeerd en hij smaakt goddelijk. Die mag wel in de schappen van appie komen te liggen hoor. Ik wil hem wel haha. -X-

 • Frauke

  Ik heb ook meegedaan. Super leuke actie van albert heijn. Jouw favoriete smoothies zien er heel erg lekker uit! Ik ga ze snel proberen.. ben benieuwd naar de smaakcombinaties 🙂

 • Kim

  Hmmm de lente droom ziet er heerlijk uit!!

 • Jill

  Wat een leuke actie van AH! Jouw creaties zien er geweldig lekker uit.. Hopelijk kan ik ze straks vinden in het schap.

 • Janneke Aarts

  Ohh ze zien er alle drie geweldig lekker uit! Ik doe nog niet mee dus ga morgen zeker een smoothie maken voor de actie van albert heijn. Stiekem gun ik het jou ook hoor.. je maakt altijd hele lekkere combinaties! Xx Janneke

 • Daniëlle

  Hmmm ze zien er allemaal heel lekker uit!!

 • STAY UP TO DATE