Work-out: Fitspiration

Je streeft naar een doel maar geeft vaak te snel op. Herkenbaar? Ik weet uit ervaring dat het soms lastig is om gemotiveerd te blijven wanneer je nog maar weinig resultaat ziet. Geloof me, met deze fitspiration krijg je net dat extra duwtje in de rug om jouw doelen te behalen.

Ik vind het heerlijk om ergens 100% voor gaan: hard te werken, door te zetten en dan uiteindelijk mijn doel behalen. Hoe ik mezelf gemotiveerd houd? Ik haal voldoening uit het proces. Op het moment dat ik ook maar een klein beetje vooruitgang zie, geef ik mezelf een schouderklopje en zet ik door. Ik zet door tot ik mijn doel behaal.

Natuurlijk zijn fit challenges voor iedereen anders. De een wil een aantal kilo’s kwijt, de ander gaat voor fit en strak terwijl iemand anders streeft naar een droog getraind lichaam. Welk doel je ook voor ogen hebt, vergeet niet: er bestaat niets zoals perfectie, jij bent jij zoals je bent, niets meer niets minder. ‘To be beautiful means to be yourself. You don’t need to be accepted by others. You need to accept yourself.’

fitspi31

fitspi33fitspi4

eatclean1 eatclean2

fitspi35

cleaneat4 eatclean

fitspi26fitspi29

fitspi6

eatclean3 eatclean4

fitspi 18 fitspi12

cleaneat5 fitspi13

Beeld: Pinterest

  • STAY UP TO DATE