Food find: Frozz, het gezonde ijsje

frozz frozen yoghurt persoonlijk1
Jullie hebben er vast wel eens van gehoord: Frozz Frozen Yoghurt. Het is, zoals de naam eigenlijk al verklapt, bevroren yoghurt. De yoghurt wordt gemaakt van magere zuivel producten afkomstig van de Nederlandse koe en bevat geen kleur- geur- en smaakstoffen. Frozz bestaat uit 50% minder calorieën dan roomijs en is met 100kcal per 100ml absoluut een verantwoord tussendoortje!

Hot & Healthy: Frozz, het gezonde ijsje
Guilty! Als ijs liefhebber ben ik helemaal weg van het concept Frozz. Waarom? De bevroren yoghurt is lekker en ook nog eens verantwoord. Je kunt spelen met jouw creativiteit en telkens opnieuw een andere Frozz creëren. Het is maar net waar je op dat moment zin in hebt. Je kiest een yoghurt smaak, voegt toppings toe en daar is jouw super yummy creatie!

Yes!
Ben jij net als ik een diehard Frozz fan? Dan heb ik goed nieuws voor jou! De allerlekkerste Frozen Yoghurt, Frozz, is vanaf nu verkrijgbaar bij de Bijenkorf en de meest grote supermarkten zoals DEEN en Dirk & DekaMarkt. Zeg nou zelf, daar krijg je toch meteen een lach van op jouw gezicht!?

frozz frozen yoghurt

Het kiezen van toppings, zoals je in de Frozz winkels doet, gaat in de supermarkt natuurlijk wat lastiger. Daarom heeft Frozz de drie meest populaire combinaties in bekers gestopt: Framboos & Chocolade, Appel & Kaneel en Kers & Amandel. En denk jij ‘hè wat jammer nou, mijn favo smaak zit er niet bij’. Niet getreurd! Er staat ook een Naturel smaak in de schappen zodat je lekker zelf aan de slag kunt met toppings.

frozz frozen yoghurt in de supermarkt te krijgen

  • Aah dit ziet er super lekker uit! <3

  • Yummie!! I love frozen yoghurt…

  • Frozz is zóo lekker! I love it <3

  • Dat wist ik helemaal niet!! Ik ren vandaag nog naar de DEEN. Lekker 😀

  • STAY UP TO DATE