Fashion: Adidas Jacquard Pack Collectie

nieuwe collectie adidas pharrell williams the jacquard pack collection limited edition
Ik voel een déjà vu aankomen: ‘Vanaf het eerste moment dat ik de kleurrijke Adidas designs van Pharrell op internet zag verschijnen, werd ik opslag verliefd’. Nee, ik heb het niet over de Adidas Supercolor collectie, maar over The Jacquard Pack collectie.

Pharrell steekt de populaire Adidas Stan Smith’s in een nieuw, frans jasje. Inspiratie heeft de zanger opgedaan in de Parijse kunstenaarswijk Montmartre, een wijk vol vintage bloemenprints. Je raadt het al, de Stan Smiths uit de Jacquard Pack collectie zijn voorzien van een vrolijk bloemenprintje.

Stijgt jouw hebberigheid al naar een hoger niveau? Dan heb ik één tip: Zorg dat je vroeg op staat op zaterdag 30 mei en ga op zoek naar de dichtstbijzijnde Adidas flapship store. Vanaf 30 mei is de Jacquard Pack collectie namelijk verkrijgbaar en geloof me, je moet er dit keer écht op tijd bij zijn, want van elk ontwerp worden maar 200 exemplaren geproduceerd. Het zijn limited editions, rennen dus!

Wat vinden jullie van de nieuwe Adidas x Pharrell collectie? Ik ben helemaal fan van het Superstar LIL’Jacket in de stijl van de collectie, wat jij?

Beeld: Adidas 

 • Ik vind de jasjes heel gaaf. Adidas gaat hard en goed, wow.

  Betreft Stan Smit’s & Color van Pharrell vind ik het wel jammer dat ook echt iedereen op straat ermee loopt…dit houdt mij toch tegen.

 • Kim

  Oh wauw! Weer zo’n toffe collectie! Ik ga voor de deur liggen denk ik hahaha.

 • Simoon

  Net als jou vind ik de jasjes heel erg leuk! Komen die er ook in zo’n kleine oplage of weet je dat niet? Xx

  • Hi Simoon! Voor zover ik begrepen heb uit de persberichten, komen ook de jasjes in een kleine oplage. Helaas 🙁 Liefs, Anouk

 • Lenneke Grooijen

  Hier word ik blij van! Vrolijke bloemenprintjes. De bijpassende jackjes zijn inderdaad heel gaaf 😀

 • Zo tof! Ik zou ze gerust allemaal willen, hihi 🙂

 • Gave prints, deze collectie is heel mooi! x

 • Janneke Aarts

  Ik vind bloemenprintjes super leuk dus dit is helemaal mijn ding.

 • Janine Veltman

  Zo awesome dat adidas weer samen gaat werken met Pharrell. Ik ben nog steeds gek op mijn peach supercolors maar deze nieuwe sneakers zijn ook leuk zeg. Die komen op mijn verlanglijstje.. eerst even sparen.

 • STAY UP TO DATE