Jij en je smartphone festival-klaar


Het is zomer en dat betekent dat het weer tijd is voor zomerse feestjes en festivals. Grote kans dat jij er ook een aantal op de planning hebt staan. Naast het bemachtigen van tickets, is het natuurlijk net zo belangrijk om andere voorbereidingen te treffen. Zo is het belangrijk om je waardevolle spullen veilig te bewaren, jezelf voor te bereiden op Hollandse buien en natuurlijk je smartphone in leven te houden. Over je smartphone gesproken, ook deze mag niet saai voor de dag komen. Daarom deel ik vandaag de drie leukste ideeën om jouw smartphone festival-klaar te maken.


Tattoos & smartphone skins
In het lijstje trends van 2015 staan de tattoos absoluut om nummer één. Nu moet ik eerlijk toegeven, dat ik zelf niet zo’n fan ben van tattoos, maar sinds de temporary tattoo trend ben ik om. Ik bedoel een tattoo waar geen naald aan te pas komt, klinkt ineens veel leuker toch? Het enige wat je voor deze tattoos hoeft te doen, is uitknippen en op de gewenste plek te plakken. Precies hetzelfde doe je met de Colorswitch, de tattoo skin voor iPhone. Heb je geen iPhone, maar een ‘oude’ Moto? Dan is de Moto E 2015 dromenvanger case de perfecte skin voor jou.

Tattoo choker case
Nu we het toch over tattoos hebben, de populaire 90’s tattoo choker is terug van weggeweest. Ken jij ‘m nog? Het elastieken kettinkje dat vroeger voor ƒ0,50 uit de speelautomaat kwam rollen. Jep, precies die, zijn weer helemaal hot. Ook jouw smartphone kan meedoen aan deze trend. Klik een effen Leon case om jouw LG koop een rolletje washi tape met zwart zigzagpatroon en plak de tape over het hoesje en daar is jouw smartphone chocker case.

Opbergruimte in jouw smartphone
Op een zomerfeestje of festival wil je niet slepen met een grote tas, daarom is het handig om te kiezen voor een compact tasje, eentje die je om kunt doen en voor je kunt hangen. Zo zijn jouw waardevolle spulletjes veilig voor zakkenrollers en kun je er gemakkelijk bij. Overzicht houden in dit compacte tasje is heel gemakkelijk. Je stopt er een portemonnee hoesje in, waar jouw smartphone, cash, pasjes, extra telefoonpower en make-up in passen. Zo hoef je nooit meer te rommelen in je tasje, maar zit alles in een overzichtelijke case.

Is jouw smartphone al festival-klaar?

Beeld: ModeMusthaves

 • Nicole

  Wat een leuke ideeën!

 • Janneke Aarts

  Zo’n colorswitch moet ik hebben. Gaaf!!

 • Britte

  Wat een gaaf hoesje!

 • Lisa Gerwen

  Wauw! Tof!

 • Geke Strijdsma

  Een hele mooie look voor je iPhone!! Hebben ze die stickers ook voor andere telefoons? Ik heb een Samsung…. 🙂

 • Lenneke Grooijen

  Die colorswitch skin is echt heel gaaf. -X-

 • STAY UP TO DATE