Fashion: Nike Photosynthesis Collection

Hier word ik blij van! Weer een nieuwe collectie van één mijn favoriete sportmerken. Nike zet de bloemetjes buiten en komt met de Photosynthesis collectie. Een collectie voor zowel mannen als vrouwen, gebaseerd op de zon en dat is te zien: vrolijke kleuren en fleurige bloemenprints. Ik ben fan, wat jij?

nike-photosynthesis-pack-2

nike-photosynthesis-pack-1

nike-photosynthesis-pack-3

nike-photosynthesis-pack-4

0611_Nike_Running_Photosynthesis_Collection_PEG_MEN1.jpg
0611_Nike_Running_Photosynthesis_Collection_PEG_MEN2.jpg

Wat vind jij van de items uit de Photosynthesis collectie?


Beeld: Nike, Kicksonfire

 • Hilde

  Wow! Super gaaf!

 • Iris

  De foto’s in je artikel doen het niet allemaal, maar ik vind de print leuk!

 • Oeh, mooi!

 • Manouk Sjouw

  Heel erg leuk! Bij mij doen wel alle foto’s het. Gek zeg! ?

 • Nicole

  Oh heel gaaf!!

 • STAY UP TO DATE