Fashion: Nikes onder de 70 euro

suzydoesit pure lime sport outfit
Wat te doen op een tropisch warme dag als vandaag? Bruin bakken in de zon, afkoelen in het zwembad of lekker in de schaduw liggen met je iPad binnen handbereik. Vandaag koos ik voor dat laatste, lekker surfen op mijn iPad, op zoek naar nieuwe sneakers. Alweer? Jup! Alweer, want als gym-lover heb je natuurlijk nooit genoeg sneakers. Laat staan genoeg Nikes, die ik stiekem toch als het pareltje van de sportschoenen beschouw. Daarnaast kun je sneakers tegenwoordig niet alleen in de gym dragen, maar ook gewoon lekker casual, onder bijvoorbeeld een skinny jeans of jumpsuit. Dubbel fashionable en dus dubbel waar je voor je geld!

Ik ben een tikkeltje voorspelbaar, want je raad het waarschijnlijk al: Ook vandaag ging ik op zoek naar een paar nieuwe Nikes. Omdat ik, net als iedere student, geen honderden euro’s te besteden heb, ben ik altijd heel alert op het prijskaartje. Zo ook vandaag. Mijn motto luidt: ‘op zoek naar een Nikes voor een klein prijsje’.

Of ik gevonden heb wat ik zocht? Absoluut! Ik heb namelijk een aantal hele leuke stappers gevonden in, hoe kan het ook anders, de webwinkel van Nike. Overigens kun je bij meer shops terecht voor betaalbare items van Nike. De sneakers die ik heb gevonden zijn allemaal voorzien van een vrolijk kleurtje, fijne performance en natuurlijk een klein prijskaartje -lees: onder de 70 euro-.

                      
Nike Performance Flex Run MSL €84,95 €59,47Nike Performance Free TR Run €114,95 €68,95

    
Nike Vapor Court Tennis €54,99Nike Performance Flex Experience RN MSL €69,99

      
Nike Performance Dual Fusion €74,95 €59,95Nike Performance Flex Experience RN MSL €55,95

Nike Flex Experience meisjes sport sneakers    
Nike Sport Flex Experience €49,99Nike Running Downshifter MSL €49,99

nike dual fusion 2         nike schoenen
Nike Performance Dual Fusion Print €68,95Nike Dual Fusion TR2 Print €68,95

Hoe belangrijk vind jij de prijs van een paar sneakers? En hoe zorg jij ervoor dat jouw nieuwe schoenen mooi blijven? Tips zijn altijd welkom.

Beeld: Nike, Scapino, OTTO

  • Nicole

    Wat een fijne prijsjes!!

  • Janine Veltman

    Wow! Nikes onder de 70 euro, dat zie je niet vaak.

  • Hilde

    Ohhh dit zijn nog eens prijzen voor Nikes. Rechtboven is mijn favoriet, ga snel kijken of deze nog op voorraad zijn!!

  • STAY UP TO DATE