Look: Jogha Jungle

Jogha Jungle Active Fearless Collection Review Ervaringen
Zoals je weet ben ik helemaal vóór een fashionable outfit tijdens het sporten. Het maakt je zelfverzekerder en jouw training effectiever. Hoe dan? Nou, heel simpel. Denk maar aan dat ene sexy jurkje in je kast. Als je die aantrekt tijdens een feestje, maak jij net een paar extra dansmoves. Je bent zelfverzekerder en staat sterker in je schoenen. Hetzelfde gebeurd tijdens een training. In een fashionable look durf je net een tikkeltje verder te gaan. Zonder zorgen over het trekken van rare gezichten of het maken van gekke geluiden. Je doet ’t gewoon. Je bent een badass in Jogha!

Jogha wil vrouwen laten zien dat ze sterk en uniek zijn, en in staat zijn om de fitste versie van zichzelf te worden. De kleding geeft de ondersteuning die je nodig hebt en accentueert het vrouwelijke lichaam op de juiste manier. Het motto van Jogha: Als je je goed voelt in wat je draagt, kun je pas echt uitblinken in wat je doet!

Het setje dat ik draag heet Jungle en komt uit de nieuwe Fearless collectie. Een collectie waar grenzen worden opgezocht door gebruik te maken van opvallende kleuren en prints. Dankzij de veelzijdige items is er voor ieder lichaamstype een look. Naast looks, heeft Jogha ook oog voor duurzaamheid. De items uit deze collectie worden namelijk gemaakt volgens de Drydye techniek. Via deze techniek worden stoffen geverfd zonder water, wat er voor zorgt dat er bij het maken van één t-shirt al 26 liter water bespaard wordt. Wow! Wat zo’n kleine aanpassing in techniek al niet kan doen.

Waar ikzelf erg enthousiast over ben, zijn de looks in combinatie met de comfortabele fit. Ik kom fashionable voor de dag, terwijl ik het gevoel heb alsof ik in mijn (niet zo charmante) comfy huiskloffie aan het trainen ben. Dat noem ik het beste uit een outfit halen 😉

Jogha Jungle Active Fearless Collection Review Ervaring

Jogha look

Jogha Jungle Active Fearless Collection Review
Top (Jogha) – Sport bh (Jogha) – Legging (Jogha) – Sneakers (Nike) – Sportarmband (XD-Design)

 • Manouk Sjouw

  Wow! Wat een vette legging!

 • Lotte

  Ik ben niet zo van de opvallende kleuren maar vind printjes wel heel erg leuk. Deze look vind ik helemaal geweldig! Hoeveel kost deze outfit in totaal?

 • Echt heel leuk!

 • Rimke

  Staat je super leuk Anouk!

 • Lenneke Grooijen

  I love Jogha! Dit setje vind ik ook echt heel erg gaaf. X

 • Mooi dit motiefje!

 • Dit ziet er erg goed uit. Ik heb nog niks van Jogha en blijf maar trouw aan Asics en Nike…Het is tijd om vreemd te gaan 😉

 • Hilde

  Super leuke outfit Anouk! Ik heb nog geen kleding van jogha maar vind het wel heel gaaf!

 • STAY UP TO DATE