Shoptip: Ani Ani Beachwear

Oh jongens. Wat waren de temperaturen heerlijk zomers afgelopen dagen. Hier in het zuiden hebben we zelfs de 37 aangetikt. Heerlijk! Ondanks dat mijn weekend behoorlijk vol gepland stond, heb ik toch tijd weten te maken om even lekker bruin te bakken in de zon. Bikini uit de kast, drankje erbij en genieten maar!

Ik moet het toegeven. Een nieuwe zomer betekent voor mij een nieuwe bikini. Tenminste, dat was voorheen altijd zo. Ik vond het maar saai om een bikini van vorig jaar aan te trekken en dan heb ik nog niet gehad over de lelijke slijtage plekken o.a. te danken aan mijn glijbaan avonturen.

Dit weekend kwam ik erachter dat een bikini van vorig jaar nog steeds heel erg leuk kan zijn. Hoewel mijn eerste nieuwe bikini voor 2015 al in januari op de deurmat lag, was de bikini die ik dit weekend droeg geen nieuwtje. Zonder na te denken, trok ik mijn favo bikini van 2014 uit de kast. Ik stond perplex toen ik zag dat de bikini nog piekfijn in orde was. Geen lelijke slijtage plekken of een vervaagde kleur. En saai? Nee dat is ‘ie zeker nog niet. Ik kreeg zelfs nog de vraag waar ik ‘die leuke bikini’ toch gevonden had. Nou, als dat niet bevestigd dat de bikini tijdloos is, dan weet ik het ook niet meer. Kennelijk is een bikini dus langer als één jaar houdbaar. Bijzonder en voor mij alle reden om dit merk met jullie te delen.

De bikini is afkomstig uit de collectie van het merk Ani Ani Beachwear. Ani Ani staat bekend om haar stijlvolle ontwerpen en de perfecte pasvorm en dat is niet voor niets. De bikini zit namelijk perfect, is stijlvol, tijdloos en blijkt nu ook van hele goede kwaliteit te zijn. Een echte aanrader dus! Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Scroll dan vooral lekker door, want dit zijn de nieuwste exemplaren uit de Ani Ani Beachwear collectie.

Coral Reef Bandeau      Coral Reef Bikini Brief

Juturna Hipster

Karoo Bandeau      Karoo Classic Brief

Kamira Classic Brief

Artemis      AphroditeJuno Bandeau

Vind jij net de collectie net zo leuk, als ik? Dan heb ik goed nieuws, want ik mag er eentje weggeven. Kijk snel hoe je kans maakt >> Win Ani Ani Juturna Bikini.

Beeld: Ani Ani Beachwear

 • Manouk Sjouw

  Wauw! Ik kende dit merk nog niet. De collectie is prachtig! Stuk voor stuk mooie bikini’s en badpakken.

 • Janneke Aarts

  Allemaal heel mooi! Xx

 • Lonneke

  De halter bikini met de opvallende print vind ik geweldig!!

 • Simoon

  Wat een mooie modellen allemaal! De oranje vind ik het mooiste!

 • Lindy

  Leuk zeg! Ik ga snel eens in de shop kijken 🙂 xxx Lindy

 • Lenneke Grooijen

  Ze zien er allemaal eigenlijk wel leuk uit. Ik kan niet kiezen. Vallen de maten gewoon normaal? -X-

 • Janine Veltman

  I’m in love..

 • Kimberly Laansbeek

  Prachtige foto’s!

 • Melanie Sturkenboom

  BEN AL JAREN VERLIEFD OP ANIANI BANDEAU BIKINI S ??? HELAAS ZIJN ZE EEN BEETJE PRIJZIG, IK HOOP DAT IK DEZE DREAM COME TRUE BIKINI BIJ BEFITANDFASHIONABLE GA WINNEN ?????

 • STAY UP TO DATE