Fashion: Kingsday inspi

Koningsdag
Ik moet nog even wennen aan het nieuwe Queensday, maar dat wil natuurlijk niet zeggen, dat ik er minder naar uit kijk. Volgende week vieren we massaal de verjaardag van onze Koning en kleurt heel Nederland weer oranje. Heb jij je jaarlijkse outfit al klaar liggen of wil je dit keer in iets nieuws verschijnen? Wat je ook besluit, extra outfit inspiratie is natuurlijk nooit verkeerd. Let’s go orange!

adidas Originals Superstar Supercolor by Pharrell Williams (Bright Orange)

selfridges: Fierce Kenzo jumper at #LFW Sign up to stay in the know about everything that’s happening at Selfridges.  Photo: Jonathan Daniel Pryce retro suede. Pernille looking well cool in Paris. #LookDePernille 

Weet jij al wat je aantrekt tijdens Kingsday? Of twijfel je nog? Ik zal je één tip geven: Oranje is één van de lentekleuren dit jaar, een nieuw oranje item shoppen is dus dubbel fun.

Beeld: Pinterest

 • Kim Loves Healthy

  Fijne inspiratie op maandag. xxx

 • Janneke Aarts

  Ik wil ook een nieuwe outfit dit jaar maar ik weet het nog niet, het is afhankelijk van het weer wat ik ga kopen.. Gelukkig dat ik nog een week heb om te beslissen wat het word haha 😉 Xx

 • Nicole

  Stiekem vind ik oranje heel leuk dus ik dos me altijd helemaal uit. Ik vind het ook heeeeel leuk dat oranje een van de lentekleuren is dit jaar 😉

 • Daniëlle

  Ik ben rossig dus ik vind het erg lastig om te beslissen wat te dragen tijdens koningsdag. Heb jij misschien tips?

  • Ik heb zelf geen rood haar dus ik kan niet met zekerheid spreken, maar ik heb gelezen dat de natuurlijke oranje en rood tinten juist heel mooi matchen bij een persoon met rossig haar. Misschien dat je dus in plaats van een knal kleur, voor een natuurlijke aardetint kunt kiezen? 🙂

 • Lenneke Grooijen

  Fijne inspi weer! 🙂 -X-

 • Mooie inspiratie! Ik moet helaas werken, dus geen oranje voor mij dit jaar.. XO

 • Wauw mooie inspiratie veel beter dan al die standaard koningsdag kleding hahah!

 • STAY UP TO DATE