Musthave: Adidas Supercolor

Adidas Supercolor Sky Blue Sneakers Be fit and fash
Oké. Pharrell is gewoon een genie, want wow wat is de, door hem ontworpen, Adidas Supercolor sneaker collectie toch een mega succes. Toen ik de eerste beelden van de felgekleurde sneakers op internet zag verschijnen, was ik meteen verliefd en aan de verkoopcijfers te zien ben ik niet de enige die opslag verliefd werd. Ik bedoel, sommige kleuren waren al binnen 24 uur na de lancering uitverkocht, ongelofelijk toch? Gelukkig hoeven we al lang niet meer verdrietig te zijn, want inmiddels zijn er o.a. bij OTTO weer een heleboel leuke kleurtjes verkrijgbaar. Yay!

De Adidas Supercolor collectie bestaat uit maar liefst 50 verschillende kleuren. Jep, je leest het goed, 50. Dat zijn er dus een hele hoop. Je kunt de kleur zo gek niet bedenken, of Pharrel heeft de sneaker in deze kleur uitgevoerd. Van basic kleuren als rood, geel en blauw tot pastel kleuren als perzik, baby blauw en lila. De 50 Supercolors vormen als het ware een regenboog van kleuren en eigenlijk zijn ze stuk voor stuk fantastisch. Het maken van een kleurkeuze vond ik nog niet zo’n makkie. Het was ‘iene miene mutte‘ tussen de oranje, licht blauwe en roze sneakers. Uiteindelijk besloot ik dat de blue babies bij mij thuis bezorgd mochten worden en daar heb ik nog steeds geen spijt van. Zeg nou zelf, het is toch een heerlijk kleurtje, dat blauw!?

Mocht je trouwens twijfelen over de maat. De Supercolors vallen gewoon normaal. Altijd fijn om te weten, voor je ze online gaat bestellen. Mochten ze achteraf toch niet helemaal lekker zitten, kun je ze (bij vrijwel iedere webshop) gewoon gratis ruilen voor een andere maat.

IMG_6394

IMG_6393

IMG_6397

IMG_6403-1

Adidas Supercolor Sneakers Sky Light Blue Licht blauw
Adidas Super Colors (OTTO) – Tshirt (WE fashion) – Vest (Culture fashion) – Jeans (Pull & Bear)

Wat vind jij van de Adidas Supercolor collectie en welke kleur is jouw favoriet?

Beeld: Pinterest

 • Lynn

  Ik vind de collectie heel erg tof! De kleur die jij hebt gekozen is ook mijn favoriet! ?

 • Ahh deze kleur is zo mooi!

 • Yvon Oovers

  Waauw! Heel mooi dat licht blauw!

 • Janine Veltman

  Ik vind de collectie geweldig!! De peach, rode en de licht blauwe die jij hebt zijn mijn favorieten kleuren. Ik heb zelf nog steeds geen paar gekocht 🙁 Moet nog even door sparen.. xx

 • Love them, zou deze ook we willen.

 • Kim

  Jaaa licht blauw is de leukste kleur!!

 • Lonneke Eijks

  Oh eindelijk! Ze hebben de rode weer bij OTTO! Heb ze meteen besteld 😀

 • Lenneke Grooijen

  Dé foto van jouw instagram account. Ik was al meteen een beetje jaloers op die blauwtjes. Wat is de kleur mooi!! -X-

 • Claire Renders

  Wat zijn ze leuk Anouk!

 • Sam

  Ik vind de collectie ontzettend gaaf en de kleur die jij hebt ook, wauw!

 • Ik vind deze collectie echt geweldig! Je hebt trouwens een mooie kleur! XO

 • Nicole

  Geweldige kleur!!

 • STAY UP TO DATE