New in: Adidas Tokyo Printed Legging

spring1-002
Ik moet het toegeven. Ik zweer voor Nike. Ik heb wel eens gezegd ‘Once you go Nike, you never go back’. Ondanks dat, ben ik een stiekem cheater. Oepsie. Ik ben namelijk ook tot over mijn oren op de sport items van Adidas, Jogha en H&M. Vooral mijn liefde voor Adidas is gegroeid. De laatste jaren heeft Adidas, naast standaard basic items, plaatsgemaakt voor printjes en patronen in haar collecties. Adidas is niet meer alleen sportief. Adidas is fashionable, sportief en heeft lef. Ik ben fan!

Vorige week was ik aan het rondneuzen op Def-shop.nl en surfde ik deze Adidas legging met Tokyo city print tegen het lijf. Onbegrijpelijk, dat ik deze niet eerder gespot had, want oh wat een leuk design! Je begrijpt het al: Ik heb deze leukerd meteen besteld. Na twee dagen stond de postbode op de stoep en ben ik gelijk een rondje gaan hardlopen, om de nieuwe legging te testen. Comfort is immers minstens zo belangrijk als het design. Of hij door de test heen kwam? Hell it did!

IMG_7007
pic adidas city legging
IMG_7071
IMG_7014
T-shirt (H&M), Legging (Adidas), Hardloopschoenen (Nike Perfomance)

Wat is jouw favoriete sportmerk en wat vind jij van mijn nieuwe aankoop?

 • Nicole

  Hele toffe legging Anouk!

 • Mireille Vossen

  Jaloers! De print is geweldig! Kleurt ook perfect bij je schoenen trouwens haha.

 • Janneke Aarts

  Nike is leuk he 😉 , maar ik begrijp dat je bent gevallen voor deze adidas legging. Super leuk patroontje!

 • Ellen

  Toffe foto!

 • Mieke van der Sande

  Hij is echt super leuk Anouk!

 • Simoon

  Mijn favoriete merken zijn nike een adidas. Deze legging had ik al eens gezien in een webshop. Heel leuk!

 • Oeh dat is inderdaad een gave legging!

 • Janine Veltman

  Gaaaf!!

 • STAY UP TO DATE