New in: SLB Wild Giraffe

Review By Lou Lou Portemonee SLB Smart Little Bag - Be fit and fash
Al maanden loop ik met een overvolle portemonnee. Niet omdat ik zo’n rijke stinkerd ben, maar omdat mijn Michael Kors smartphone wallet simpelweg te klein is. Frustraties als briefgeld tussen de rits, minuten zoeken naar mijn Bonuskaart en in geval van nood een iPhone in mijn kontzak waren de normaalste zaak van de wereld. Je begrijpt, dit kon zo niet langer. Het was tijd voor een nieuwe en vooral grotere portemonnee.

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe, grotere portemonnee, kwam ik al snel terecht bij het merk ByLouLou. Dit merk heeft namelijk een fantastisch concept bedacht: De SLB, ook wel ‘Smart Little Bag’ genoemd. De naam verklapt het eigenlijk al een beetje, de SLB is een portemonnee en clutch in 1. Overdag in je tas en als je een kleine boodschap gaat doen, of de deur uit gaat naar een feestje, dan laat je je tas thuis en heb je met je SLB het meest nodige gewoon bij de hand. Nou als dat geen slimme kleine tas is?!

Ik was opslag verliefd toen ik het model ‘Wild Giraffe‘ van de SLB in de webshop zag liggen, maar toen ik hem binnen kreeg werd ik nog enthousiaster. Wauw! Wat een praktische en fashionable portemonnee, helemaal mijn ding!

Review Smart Little Bag By Lou Lou Portemonnee Groot Praktisch Fashionable-001

Een grote joekel kun je deze portemonnee wel noemen, met een formaat van maar liefst 20 x 4 x 11 cm (bxdxh). Naast groot is ‘ie ook super praktisch, dankzij alle opbergvakjes. Binnenin is de portemonnee voorzien van maar liefst 12 vakken voor je pasjes met daarachter 2 grote vakken, 2 vakken voor briefgeld en 1 ritsvak met daarin 2 vakken voor muntgeld. Aan de buitenkant zit een extra ritsvak en een speciaal vak voor je smartphone voorzien van een spiegeltje. Een heleboel vakken dus! Ik word er helemaal blij van.

By Lou Lou Portemonnee Review SLB Smart Little Bag

Review Smart Little Bag SLB Portemonnee Beurs By Lou Lou - Be fit and fash

ByLouLou Portemonee SLB Smart Little Bag

 • Leuke portemonnee! 😀

 • Wendy

  Wat een leuke print! Ik kende de SLB portemonnee’s nog niet dus ga zeker eens kijken in de webshop. Duifhuizen? Heb jij hem ook van daar? Ik ken deze webshop nog niet? xx Wendy

 • Renske

  Wat handig, een portemonnee en clutch in één! Nooit meer geld los in mijn clutch haha 😉

 • anouktoday

  Ik vind hem echt ontzettend cute en gaaf!

 • Wat handig! Ik vind het giraffenprintje heel leuk! XO

 • Renee

  Wauw! Wat een leukerd! Hoeveel kost de portemonnee? Xx

 • Iris

  Heel leuk en handig! ?

 • Femke

  Die is leuk!! Heel stom misschien maar ik dacht dat byloulou alleen sieraden had ?

 • Lenneke Grooijen

  De print is super leuk! Ik kende ByLouLou nog niet maar ik weet nu al wat ik voor mijn verjaardag ga vragen 😉 -X-

 • Janneke Aarts

  Ik vind de portemonnee heel erg leuk! Vooral het printje.

 • STAY UP TO DATE