Fashion: Bye bye winter blues

babyblue1
De klok is verzet van zomer- naar wintertijd en ook bij mij is knop om. Het wordt winter. De donkere dagen komen eraan en de temperaturen gaan weer dalen. Tijd voor een warme jas = Tijd om te shoppen = Yay! Happy me!

Best of both worlds
Mijn oog viel op deze lange oversized jas van het merk Vila. De jas heeft een classy uitstraling en is super easy te combineren. Perfect voor mij! Ik ben namelijk geen chique of klassiek type maar vind classy fashion vaak wel erg mooi. Met deze jas kan ik zelfs mijn casual everyday outfit een classy touch geven. IĀ ā¤ it!

Bye bye winter blues, hello baby blue
Baby blauw. Super cute toch? Natuurlijk hoort deze zachte blauwe tint bij de trendkleuren van dit najaar. Maar niet alleen daarom koos ik een jas in deze kleur. Baby blauw maakt me happy. Het is een kleur die me opvrolijkt. Een ‘anti winter depressie’ kleur is de perfecte beschrijving. Hallo lieve winter. I’m ready for you!

babyblue2Ā ootd baby blue coat jas vila winterherfst - blogger anouk donkers - be fit and fashionable - blog about fashion fitness and food

babyblue4
Jas (Vila Clothes) – Vest (ASOS) – Denim blouse (Primark) – Handtas (IWantThatMusthave) – Jeans (Noisy May) – Boots (Supertrash)

 • Ik vind de kleur super! Vooral bij jouw donkere haar en blauwe ogen. Heel mooi! Xx

 • Mooie kleur hoor! Staat je goed Anouk!

 • Hele leuke jas en mooie kleur, een keer wat anders!! Staat je goed!

 • Wat een leuke jas! De kleur is heel leuk šŸ™‚

 • peachlifenl

  Wat een elegante jas! Ik zou hem zo willen hebben! šŸ˜€ Liefs, Roxanne/ http://www.peachlife.nl

 • leuk!

 • wat een prachtige jas! hele mooie kleur en gaaf dat hij zo lang is!

 • Leuke outfit! Mooi gecombineerd

 • Leuke outfit! Toffe jas šŸ™‚

 • STAY UP TO DATE