Fashion: Casual oversized

uitgelicht oversized blazer high waisted jeans slip ons blogger anouk donkers be fit and fashionale
Terwijl ik aan het rondneuzen was in de webshop van Forever21 viel mijn oog op -nee dit keer geen sport item- een grijze blazer. Omdat dit model net even iets anders oogt als een basic model, verdween de blazer al gauw in mijn winkelmandje. Inmiddels is de blazer bij mij thuis bezorgt en moet ik mijn blijdschap gewoon even met jullie delen.

De blazer is oversized, maar tegelijkertijd ook vrouwelijk en chique. Aangezien ik classy items vaak in mijn kast laat hangen en dan grijp naar casual kledingstukken is deze blazer perfect! Modern, lekker losjes en geschikt voor iedere gelegenheid. You should order it too!

IMG_0078IMG_0040
IMG_0077-01
IMG_0074IMG_0082

Blazer (Forever21) – Top (WE Fashion) – High waisted jeans (Cheap Monday) – Slip ons (Primark) – Ketting (LUZ Accessories)

 • Oh die blazer staat jou goed zeg!

 • Heel mooi!!

 • Wauw! De blazer is super gaaf maar wel nog best prijzig en ik wil die slip-ons ook… zoo leuk!

 • Manon

  Heel gaaf anouk!

 • Wauuwie wat een mooie blazer!

 • Lindsey

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik de oversized trend niet zo leuk vind maar deze blazer staat je echt heel mooi!!

 • Dankjewel voor de lieve complimentjes meiden!

 • STAY UP TO DATE