Fashion: Comfy dungaree

ootd white ripped dungaree - witte tuinbroek met korte pijp - pull and bear - tuinbroek combineren met
Als kind was ik echt zo’n ‘oilily meisje’. Je weet wel zo’n meisje, dat altijd met in een tasje in haar hand rondhuppelde in vrolijke, gekleurde kleertjes. Je zou zeggen een echt meisje meisje, maar ook ik liep vaak in een tuinbroek rond. Dat was immers hip en dat zal geen enkele nineties baby ontkennen.

Hoewel ik voorheen wel eens gezworen heb om nooit meer zo’n tuinbroek te dragen, droeg ik gisteren, nota bene op mijn verjaardag, sinds jaren weer een tuinbroek. Ik moet toegeven, de tuinbroek -tegenwoordig beter bekend als dungaree– zat als gegoten. Heerlijk comfy!

outfit tuinbroek weer hip

ootd ripped tuinbroek korte pijp shirtje met print

ootd comfy dungaree ripped white

IMG_7263

ootd comfy dungaree tuinbroek

ootd dungaree ripped - tuinbroek ripped - korte tuinbroek - befitandfash

Tuinbroek (Pull & Bear), T-shirt (Pull and Bear), Flatjes (Primark)

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst, de tuinbroek? 
 • Nicole

  Hele leuke look!!

 • Lenneke Grooijen

  Staat je super! Ik vind een tuinbroek ook heel erg leuk haha maar heb ook ooit tegen mijn moeder gezegd dat ik niet snapte dat me die aan had getrokken 😉

 • Janine Veltman

  Hahaha nineties babies hebben allemaal tuinbroeken gedragen. Zo niet.. tsjaa dan was je niet trendy he. Staat je goed meid!

 • Wendy

  Leuk Nouk!!

 • Janneke Aarts

  Heel leuk dat wit en die ripped stukken in de tuinbroek! Hoe valt die qua maat? Gewoon of? xx Janneke

  • Hi Janneke! Jep, de maat valt gewoon normaal. Liefs, Anouk

 • Daniëlle

  Eens! Ik vind tuinbroeken ook erg leuk en ze zitten heerlijk. Ik heb zelf een lange maar deze korte is ook super.

 • STAY UP TO DATE