Fashion: Comfy weekend look

#befitandfash OOTD Comfy jumpsuit
Weekend. Ik hou er van. Het liefst zou ik de hele dag in mijn pyjama of onesie rondhuppelen. Helaas heb ik vaak in het weekend ook nog van alles op de planning staan en om nu in mijn oh-zo-sexy onesie de deur uit te gaan? Nee toch maar niet. Vaak kies ik op dagen als deze wel het liefst voor een comfy outfit. Vandaag droeg ik mijn nieuwe aanwinst van het merk Minimum. Een heerlijk zachte playsuit die stiekem net zo lekker voelt als mijn onesie. Een paar fijne slip-on sneakers er onder en I’m ready to go.


#befitandfash OOTD Comfy jumpsuit - Weekend outfit

#befitandfash OOTD Comfy jumpsuit - Summer Spring Weekend look

OOTD Comfy jumpsuit leopard slip ons

#befitandfash OOTD Comfy jumpsuit look

#befitandfash OOTD Comfy Jumpsuit - Fashion blogger outfit

#befitandfash OOTD Comfy jumpsuit sunglasses
Jumpsuit (Minimum) – Zonnebril (Ibiza Market) – Ketting (HeartToGet Jewellery) – It bag (IWantThatMusthave) – Slip on sneakers (Manfield)

 • Ik vind jumpsuits erg leuk en deze staat jou ook erg goed.

 • Janine Veltman

  Super leuk zelfs! Ik heb er zelf helaas nog geen in de kast hangen maar deze wordt deze potentieel kanshebber. Heel mooi!

 • Kim

  Wat een leuke spontane foto’s! De jumpsuit staat je top ?

 • Mayke

  Heerlijk he lekker relaxen op zaterdag! Deze outfit is er perfect voor 🙂

 • Lenneke Grooijen

  Ik vind jumpsuits niet mooi als je wat gezetter bent, verder een heel leuk item! Jou staat het natuurlijk prachtig met je droomfiguurtje 😉 -X-

 • Mieke van der Sande

  Staat je leuk Anouk!

 • Supermooie jumpsuit!

 • wendy

  Mooie look! <3

  Ik heb een super leuke giveaway op de blog doe je mee? <3

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 • Jenneke88

  Ik draag eigenlijk nooit jumpsuits omdat mijn vriend het niet mooi vind. Ik laat nu de jumpsuit zien die jij draagt en hij vind het toch wel leuk hahah dus dankjewel! Kan ik er toch eentje gaan aanschaffen 🙂

 • Loes

  Staat je heel erg leuk Anouk!

 • Janneke Aarts

  Mooie outfit! Past goed bij je 🙂 xxx

 • Irene

  Spontane foto’s, daar hou ik van! Super leuk Anouk!

 • STAY UP TO DATE