Fashion: Glamour x Vero Moda love Ibiza Collection

Glamour x Vero Moda love Ibiza Collection #sendustoibiza
Ik mag er misschien niet altijd uit zien als een typisch Ibiza meisje, maar gek op het stijltje ben ik zeker. Vooral in de zomer vind ik het heerlijk om mezelf te wanen in Ibiza sferen. Tijdens een festival, strandfeestje of vakantie, trek ik dan ook het liefst mijn Ibiza looks uit de kast.

Deze maand stond het tijdschrift Glamour in het teken van Ibiza en werd ook de Glamour x Vero Moda love Ibiza Collection onthuld. De collectie is geïnspireerd op het magische eiland Ibiza en dat is ook te zien: tunieken, kimono’s, maxi jurken, denim shorts, mochila bags en een heleboel accessoires.

Mijn favoriete items uit de Glamour x Vera Moda love Ibiza Collection? Dat zijn ongetwijfeld deze tuniek, gilet, ketting, haarband en tas.

IMG_7756-002

IMG_7813

IMG_7685-002

IMG_7818

optie 1-001

IMG_7814

Tuniek (Vero Moda) – Gilet (Vero Moda) – Ketting (Pieces) – Denim short (H&M) – Haardband (Pieces) – Leren armband (Gypsetstyle) – Wikkelarmband (Bloved Jewels)  – Schoenen (Hot Lava) – Hoed (Ibiza Mode)

Wat vind jij van de Glamour x Vero Moda love Ibiza Collection?

 • Gisele

  Wauw! Wat een ontzettend toffe foto’s. Vooral het giletje vind ik geweldig 🙂

 • Tineke

  Ik heb de collectie nog nergens voorbij zien komen. Je bent goed op de hoogte. Heel mooi hoor!

 • Lenneke Grooijen

  Prachtige locatie, het lijkt wel alsof je echt in Ibiza zit! Bij de witte tuniek krijg ik een Ibiza gevoel, heel mooi vind ik die. -X-

 • Sofie

  Ibiza, boho, bohemian, hoe je de stijl ook wil noemen. Ik vind het super! Je hoeft echt geen typisch ibiza meisje te zijn om het te dragen, eigenlijk kan iedereen het aan. Jou staat het ook heel mooi met dat donkere haar. xxx

 • Ik vind vooral de sieraden en accesoires in ibiza stijl helemaal leuk, staat je goed dit! 🙂

 • Jill

  Hele leuke look! De ketting en haarband wil ik ook wel hebben haha 😀

 • Janine Veltman

  Wauwie Anouk! Wat een mooie foto’s!

 • Lonneke

  Ik moet zeggen dat ik ibiza kleding vaak heel mooi vind maar zelf draag ik het nooit, misschien toch maar ‘ns naar de vero moda gaan… Het giletje staat je heel erg mooi, de tas vind ik ook leuk.

 • Sandra Neeken

  Staat je prachtig! Ik wist niet dat Glamour en Vero Moda een collectie hadden in Ibiza stijl, snel eens kijkje nemen in de in winkel.

 • STAY UP TO DATE