Personal: My leopard coat

ootd leopard and purple6
Oh jongens. Naast fashion om in de sporten, word ik stiekem ook heel blij van een fijne casual aankoop. Zo shopte ik dit heerlijke dierenvriendje om de koude herfstdagen mee door te komen. Lekker zacht en warm. I ❤ it!

Ondanks dat de luipaard print soms ervaren wordt als gewaagd of zelf ordi ben ik helemaal weg van de dierenprint. Natuurlijk moest ik ook even wennen toen ik de print ineens op de catwalk van bekende designers en modehuizen voorbij zag komen. Maar al gauw zag ik hoe stijlvol de print kan zijn en was ik helemaal verkocht.

Ik stond er zelf ook even van te kijken maar de leopard print is super easy te combineren. Als je het mij vraagt kun je vrijwel iedere kleur en ieder materiaal met de print matchen. Zolang je er maar voor zorgt dat het niet te schreeuwerig wordt. That’s not what you want my dear.

leopard2

leopard3

leopard4

leopard5 leopard6

leopard7

Hoed (Primark) – Jas (Primark) – Shirt (Forever21) – Sjaal (Scotch and Soda) – Jeans (H&M) – Ketting (Heart To Get Jewellery)

 • Leuk!! De combinatie met paars is ook mooi. Thumbs up dus 🙂

 • super mooi! Ik ben zelf niet zo gek van een tijgerprint… Maar het staat jou wel geweldig! 🙂 …

 • Misschien ga ik ook wel een kijkje nemen bij de Primark! Top outfit, helemaal mijn stijl!

 • Supergave jas!

 • Super leuke jas 🙂

 • Wow! Hele gave jas! Ik geloof dat ik ook maar een kijkje ga nemen bij de Primark. Vind hem echt heel leuk.

 • Wat een prachtige jas! heel gaaf!

 • Heel leuk gecombineerd niet iedereen kan dit met zo een jas 😉

 • Wat een ontzettend mooie jas! Het staat je echt prachtig 🙂 En wat een gave schoenen ook!

 • Toffe hoed!!

 • Die jas staat je echt goed! Leuke hoed ook!

 • Deze outfit is zo mooi! Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin en instagram, hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog.
  Liefs

 • Wauw, ik vind de combinatie qua kleur met je hoed en sjaal echt heel tof!

 • Janneke Aarts

  Wauwie! Super gaaf!!

 • Perfecte jas! Super mooi met dat warme paars.
  Like it a lot, mooie combi!

  X

 • Heel mooi gecombineerd! X

 • Lenneke Grooijen

  Geweldige jas!

 • STAY UP TO DATE