Fashion: Pure Lime Workout Gear

suzydoesit pure lime sport kleding outfit trendy winnen
Herken je dat? Net wanneer je juist niet op zoek bent naar een bepaald item, stuit je er toch ineens op. Je realiseert je dan, dat je dat ene item toch best wel (lees: heel erg) nodig hebt, al was je je daar van te voren misschien nog niet bewust van. Hoewel ik eigenlijk genoeg sportkleding heb, stuit ik toch vaak op een nieuw setje wat ik ‘best wel, heel erg, nodig’ heb. Ach, ik vind het oké, want ik ben immers een vrouw en ik ben vast niet de enige met een zwak voor shoppen.

Vanmorgen besloot ik lekker een rondje te gaan hardlopen in mijn nieuwe outfit van het merk Pure Lime, waar ik op stuitte, terwijl ik aan het rondneuzen was op een van mijn favoriete webshops: Suzydoesit. Mijn oog viel meteen op de items van Pure Lime. Ze zagen er allemaal heel fijn en comfy uit. Tsja, ik kon niet anders dan een setje in mijn winkelmand stoppen en bestellen.

Bij ontvangst bleek dat ik gelijk had. De items zagen er niet alleen heel fijn en comfy uit, maar zaten ook zo. De stof voelt lekker zacht en zorgt voor een comfortabele fit. Het materiaal van zowel de legging als het t-shirt is perfect voor deze tijd van het jaar, niet te dik en lekker ademend. Ik ben helemaal enthousiast!

ootd pure lime sport outfit paars winnen win

pure lime sport outfit

suzydoesit pure lime sport outfit

pure lime paars sport top winnen

suzydoesit pure lime sport outfit winnen

suzydoesit pure lime sportkleding hardlopen rennen in natuur

Ik kruip als het ware in een tweede huid, als ik deze outfit aan trek. Precies om die reden, ben ik zo enthousiast. Natuurlijk is het leuker om je eigen enthousiasme te delen met anderen, daarom heb ik deze Pure Lime outfit toegevoegd aan de Sport & Heath goodiebag, die ik weggeef ter ere van mijn verjaardag. Jij kunt deze outfit dus winnen! Waar wacht je nog op. Doe mee!

 • Nicole

  Staat je super! Heel mooi.

 • Lenneke Grooijen

  Wat een gave outfit! Ik doe al mee met de winactie en blijf duimen hoor, want want leuk 😀

 • Gave outfit en fijn dat het zo lekker zit! Ik doe nog niet mee met de actie 🙁 moet zo even ernaar toe klikken.

 • Desirée Brinkhorst

  Wat een mooie outfit, ziet er heerlijk comfortabel uit.

 • Nicole van Daelen

  Ja. Anouk!! Ik ben fan! Heb hard een nieuwe hardloop outfit nodig! ?

 • Ziet er een hele fijne sportoutfit uit!

 • Annemieke Peters

  Sport drie keer in de week, heb alleen maar een goede sport outfit. Een extra outfit zou een hoop was schelen 🙂

 • Suzanne

  Gaaf! Heel leuk. De print van de broek vooral, super 😉

 • Sandra Neeken

  Ziet er comfortabel uit. Ik ben gek op paars dus helemaal mijn ding dit. xxx

 • Hilde

  Wat leuk Anouk! Zou de outfit heel graag willen winnen.

 • Wat een mooie krachtige foto’s! 🙂

 • Nienke

  Heel mooi! Zo te zien is de fit heel mooi.

 • Rinske van Aarsen

  Lekker basic met een tikkeltje speelsheid dankzij de print. Heel leuk vind ik!

 • Leuke foto’s! De legging ziet er mooi en fijn uit 🙂

 • Janine Veltman

  Mooie outfit, de legging en het shirt zien er lekker comfy uit. De sneakers zijn trouwens ook erg leuk, nike toch?

 • STAY UP TO DATE