Fashion: Trendy layering

Sweater Layering 3
Het wordt steeds kouder in ons kikkerlandje en dat heeft niet alleen nadelen maar ook zeker voordelen. Je kunt nu lekker los gaan en al jouw favoriete kledingstukken met elkaar combineren in één look, bestaande uit heel veel laagjes. Dit geldt trouwens zowel voor jouw casual alledaagse look, als voor jouw outdoor trainingslook.

Wat ik het leuke vind  aan laagjes is dat je verschillende stijlen, texturen en kleuren met elkaar kunt mixen. Zo combineerde ik vandaag mijn feestelijke blouse met mijn favoriete grof gebreide trui. Een stijlvolle hoed en een paar stoere boots maakten mijn look helemaal compleet. Comfy en toch elegant! Ik was klaar voor een dag vol afspraken.

Sweater Layering 1
Sweater Layering 8
Sweater Layering Details 2
Sweater Layering 6
Sweater Layering Details 1
Sweater Layering 2
Sweater Layering Boots Manfield 8
Sweater Layering 5
Hoed (H&M) – Blouse (ModeMusthaves) – Sweater (Primark) – Jeans (PullandBear) – Boots (Manfield)

 • Love the sweater. Doet mij denken aan Acné. Heel mooi gedaan!

 • Janine Veltman

  Wauw ik vind de blouse prachtig in combinatie met de trui. Heel mooi!

 • Lenneke Grooijen

  Je moet vaker een hoed dragen staat je echt stijlvol. -x- Lenneke

 • Sandra Neeken

  Staat je goed zeg. Heel erg mooi Anouk.
  Xoxo

 • Maureen

  Bedankt voor je reactie! Super leuke outfit, die trui heb ik toevallig ook 🙂

 • Eva Jeweetwelwie

  Mooie, classy look! In de winter draag ik ook altijd laagjes. Ik ben helemaal weg van je sweater! Jammer dat er in mijn buurt geen Primark is! 🙁

 • Demi Mennen

  Leuke outfit en leuke post Anouk 🙂

 • Wat een mooie kleur blauw, staat je leuk! 🙂

 • Wat een leuke sweater, staat je heel goed! Die hoed is ook zo mooi!
  X Emma

 • Deze outfit is helemaal mijn ding, mooi!x

 • erg leuke outfit.! ♥

 • leuke outfit, ik heb dezelfde trui hihi! xo

 • Nathalie Eline

  Wat een leuke outfit! De kleur van de trui vind ik zo mooi!

 • Mooie trui! x

 • YasmineHK

  Ik ben verliefd op jouw sweater. Heel mooi!!

 • Anneke

  Wauw mooie trui! XX

 • STAY UP TO DATE